7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Oranje gordels

Standaard autogordel vervangen voor een oranje autogordel?

De Blindeer Koning staat voor je klaar als het gaat om het vervangen van autogordels. Wij bieden de mogelijkheid om je gordelbanden te vervangen door een andere kleur, bijvoorbeeld oranje gordels. De bevestigingen en gordelspanner die origineel zijn, blijven intact. Op professionele wijze vervangen we de complete gordelband. Voor de meeste auto’s is het vervangen van de autogordels binnen één dag te realiseren. Indien gewenst, kunnen we vervangend vervoer regelen. Wil je een autogordel laten vervangen omdat deze door schade niet meer voldoet aan de APK-eisen? Bij de Blindeer Koning is dat uiteraard mogelijk.

De veiligheid staat op nummer 1!

De Blindeer Koning maakt gebruik van een industriële naaimachine, gecombineerd met gecertificeerde gordelbanden en garen, voor topkwaliteit. Het wisselen van je standaard zwarte autogordels voor levendige oranje gordels geeft je interieur een geheel nieuwe dimensie. Alhoewel een autogordel maar een klein aspect van het interieur is, zal je onmiddellijk een verschil waarnemen zodra je jouw gordels hebt laten omzetten naar oranje exemplaren die uitstekend passen bij jouw unieke styling!

Onze garantie!

De Blindeer Koning is trots op de kwaliteit van ons werk, en daarom bieden we een jaar garantie op alle reparaties en vervangingen van oranje autogordels. Mocht er binnen dit jaar een probleem voordoen met een oranje autogordel die wij voor je gerepareerd of vervangen hebben, dan verhelpen we dat zonder bijkomende kosten.

Autogordel afgekeurd bij de apk?

Wanneer je auto afgekeurd is voor de APK vanwege een beschadigde gordel, kun je op ons rekenen. Bij de Blindeer Koning vervangen of repareren we de gordelband in de kleur van jouw keuze, inclusief oranje. We vervangen de beschadigde autogordel door een nieuw exemplaar zodat je auto weer veilig is en moeiteloos door de APK keuring komt.

Wat kost het vervangen van de autogordels?

Bij de Blindeer Koning kun je terecht voor verschillende mogelijkheden op het gebied van gordelband vervanging. Voor deze service is het vereist dat we de gordelspanner, die uit je auto gehaald dient te worden, in ons bezit krijgen. Het staat je vrij om deze zelf uit te bouwen en aan ons te overhandigen. Voor wie dit liever overlaat aan professionals, bieden we tegen bijbetaling de service aan om zowel de demontage als montage van de gordelspanner te verzorgen.

Het tarief voor het vervangen van de gordelband bij een reeds uitgebouwde gordelspanner start vanaf €75,- inclusief btw per eenheid. De kosten voor het vervangen van de gordelband inclusief het in- en uitbouwen van de gordelspanner verschillen per automerk en -model. Voor een exacte prijsopgave raden we je aan contact met ons op te nemen.

Richtprijzen met in- en uitbouwen van de gordelspanner:

  • Vervanging van 1 gordelband inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €175,-.
  • Vervanging van 2 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €275,-.
  • Vervanging van 4 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €500,-.
  • Vervanging van 5 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €650,-.

Wil je een exacte prijs voor jouw auto neem dan contact met ons op!

Welke kleur autogordels zijn er?

Bij de Blindeer Koning heb je toegang tot een diversiteit aan kleuren en patronen, inclusief BMW M gordelbanden en de standaard zwarte gordelband. Ook is het mogelijk om gordels te laten plaatsen die overeenkomen met de kleur van je remklauwen of het naaiwerk van je autobekleding. Oranje autogordels bieden een unieke kans om je auto een speelse en opvallende touch te geven.

Autogordel service voor bedrijven

We hebben voor autobedrijven een speciale super snelle service. Als de gordels bij ons bezorgd worden gaan wij er direct mee aan de slag zodat wij ze dezelfde dag terugsturen. Zo kan de klant snel geholpen worden en kun je een betrouwbare en efficiënte service aanbieden.

Dit kun je van ons verwachten:
1. Service: We denken mee met de klant en proberen altijd te assisteren en adviseren waar nodig.
2. Kwaliteit: We gebruiken alleen gecertificeerde gordelbanden en garen die aan alle Europese veiligheidseisen voldoen.
3. Deskundigheid: We hebben een gespecialiseerde monteur in dienst die al 25 jaar in de autobranche werkzaam is.
4. Snelheid: We gaan er bij bezorging direct mee aan de slag en zorgen ervoor dat de autogordels dezelfde dag nog retour gestuurd worden.

De gordels kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden. Vermeld duidelijk je gegevens en telefoonnummer.

Blindeer Koning
Cyclotronweg 53
2629HN Delft

Veelgestelde vragen

Mijn gordel is beschadigd of rafelt aan de randen, is dit nog veilig?

Beschadigingen of rafelen van de gordel verzwakken de gordel. Hierdoor kan de sterkte en de werking verminderen. We raden je aan om een beschadigde of versleten gordel zo snel mogelijk te laten vervangen.

Mijn gordel zit vast of rolt niet meer op, kunnen jullie dit repareren?

We zijn gespecialiseerd in het vervangen van de gordelband. Reparatie van de spanner (oprol mechaniek) doen wij helaas niet.

Zijn er wettelijke eisen waaraan autogordels moeten voldoen bij vervanging?

Jazeker, autogordels moeten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Wij garanderen dat al onze vervangende gordels aan deze eisen voldoen.

Hoe lang duurt het om een gordelband te vervangen?

Het vervangen/repareren van autogordels is precisie werk. Precisie kost tijd waarbij de veiligheid natuurlijk voorop staat. Iedere auto is anders waardoor het per merk en model verschilt. Sommige auto’s hebben complexe gordelsystemen waardoor het meer tijd in beslag neemt. In de meeste gevallen duurt het vervangen van een autogordel tussen de 30 – 120 minuten. Wil je een nauwkeurige schatting voor jouw auto neem dan contact op met onze specialisten.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Impressie

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0