7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Gele gordels

Standaard autogordel vervangen voor een gele autogordel?

Welkom bij de Blindeer Koning, dé plek voor het vervangen van je autogordels. Je kunt bij ons de gordelbanden laten verwisselen voor een opvallende kleur, zoals gele gordels. We zorgen ervoor dat de oorspronkelijke bevestigingen en gordelspanner behouden blijven. De vervanging van de complete gordelband gebeurt op een professionele manier. Meestal is het vervangen van autogordels binnen één werkdag klaar. Indien nodig, kunnen we in overleg vervangend vervoer aanbieden. Heb je een autogordel die door beschadiging niet meer aan de APK-eisen voldoet en vervangen moet worden? Ook dan kun je op ons rekenen.

De veiligheid staat op nummer 1!

Bij de Blindeer Koning zetten we een industriële naaimachine in, samen met gecertificeerde gordelbanden en garen, voor het ultieme resultaat. Het vervangen van de gebruikelijke zwarte autogordels door stralende gele gordels transformeert het aanzicht van je interieur volledig. Ook al lijkt een autogordel een onbeduidend onderdeel van je interieur, het verschil is direct zichtbaar nadat je jouw gordels hebt laten aanpassen naar gele exemplaren die jouw styling perfect completeren!

Onze garantie!

Bij de Blindeer Koning staan we garant voor ons vakmanschap. Om die reden ontvang je bij ons een jaar garantie op alle reparaties en vervangingen van gele autogordels. Indien je binnen deze termijn een defect ontdekt aan een gele autogordel die wij hebben gerepareerd of vervangen, zorgen we dat dit geheel kosteloos voor je wordt opgelost.

Autogordel afgekeurd bij de apk?

Is jouw auto niet door de APK gekomen vanwege een beschadigde gordel? Maak je geen zorgen, De Blindeer Koning staat voor je klaar. Wij kunnen de beschadigde gordelband vervangen of repareren in elke gewenste kleur, ook in geel. Door een nieuw exemplaar te plaatsen, garanderen we dat je auto weer veilig is en voldoet aan de eisen van de APK.

Wat kost het vervangen van de autogordels?

Ontdek de opties die de Blindeer Koning je biedt:
Om je gordelband te vervangen, is het noodzakelijk dat wij de uit je auto uitgebouwde gordelspanner ontvangen. Je hebt de mogelijkheid deze zelf te demonteren en bij ons in te leveren. We kunnen ook, tegen een extra tarief, de demontage en montage van de gordelspanner voor je verzorgen.

De kosten voor het vervangen van een gordelband bij een al gedemonteerde gordelspanner zijn vanaf €75,- per stuk, inclusief btw. Voor het vervangen van de gordelband met de service van het in- en uitbouwen van de gordelspanner, zijn de prijzen afhankelijk van het type auto. We adviseren je om voor een gedetailleerde offerte contact met ons op te nemen.

Richtprijzen met in- en uitbouwen van de gordelspanner:

  • Vervanging van 1 gordelband inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €175,-.
  • Vervanging van 2 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €275,-.
  • Vervanging van 4 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €500,-.
  • Vervanging van 5 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €650,-.

Wil je een exacte prijs voor jouw auto neem dan contact met ons op!

Welke kleur autogordels zijn er?

Bij de Blindeer Koning vind je een uitgebreid assortiment kleuren en patronen, van BMW M gordelbanden tot de vertrouwde zwarte gordelband. We bieden ook de mogelijkheid om gordels te installeren die samengaan met de kleur van je remklauwen of het stikwerk in je autobekleding. Gele autogordels zijn ideaal om je auto een opvallende en vrolijke uitstraling te geven.

Autogordel service voor bedrijven

We hebben voor autobedrijven een speciale super snelle service. Als de gordels bij ons bezorgd worden gaan wij er direct mee aan de slag zodat wij ze dezelfde dag terugsturen. Zo kan de klant snel geholpen worden en kun je een betrouwbare en efficiënte service aanbieden.

Dit kun je van ons verwachten:
1. Service: We denken mee met de klant en proberen altijd te assisteren en adviseren waar nodig.
2. Kwaliteit: We gebruiken alleen gecertificeerde gordelbanden en garen die aan alle Europese veiligheidseisen voldoen.
3. Deskundigheid: We hebben een gespecialiseerde monteur in dienst die al 25 jaar in de autobranche werkzaam is.
4. Snelheid: We gaan er bij bezorging direct mee aan de slag en zorgen ervoor dat de autogordels dezelfde dag nog retour gestuurd worden.

De gordels kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden. Vermeld duidelijk je gegevens en telefoonnummer.

Blindeer Koning
Cyclotronweg 53
2629HN Delft

Veelgestelde vragen

Mijn gordel is beschadigd of rafelt aan de randen, is dit nog veilig?

Beschadigingen of rafelen van de gordel verzwakken de gordel. Hierdoor kan de sterkte en de werking verminderen. We raden je aan om een beschadigde of versleten gordel zo snel mogelijk te laten vervangen.

Mijn gordel zit vast of rolt niet meer op, kunnen jullie dit repareren?

We zijn gespecialiseerd in het vervangen van de gordelband. Reparatie van de spanner (oprol mechaniek) doen wij helaas niet.

Zijn er wettelijke eisen waaraan autogordels moeten voldoen bij vervanging?

Jazeker, autogordels moeten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Wij garanderen dat al onze vervangende gordels aan deze eisen voldoen.

Hoe lang duurt het om een gordelband te vervangen?

Het vervangen/repareren van autogordels is precisie werk. Precisie kost tijd waarbij de veiligheid natuurlijk voorop staat. Iedere auto is anders waardoor het per merk en model verschilt. Sommige auto’s hebben complexe gordelsystemen waardoor het meer tijd in beslag neemt. In de meeste gevallen duurt het vervangen van een autogordel tussen de 30 – 120 minuten. Wil je een nauwkeurige schatting voor jouw auto neem dan contact op met onze specialisten.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Impressie

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0