7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Over ons

Blindeer Koning

Vanuit een passie voor het mooier maken van onze auto’s zijn wij begonnen met het blinderen van onze eigen auto’s en de auto’s van vrienden en kennissen. Al snel wisten andere mensen ons ook te vinden en besloten we van onze passie ons werk te maken. Vanuit onze klanten kregen wij al snel de vraag of wij niet ook andere diensten konden uitvoeren. Stapsgewijs hebben we onze diensten uitgebreid en bieden we nu een breed assortiment aan diensten aan.

Blindeer Koning specialiseert zich in het blinderen en tinten van autoruiten van (bedrijfs)auto’s en de ramen van gebouwen. Ook kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld het wrappen van auto’s, custom autogordels, ontchromen en meer. Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze dienstenpagina. Ons jonge, dynamische team kan goed schakelen tussen verschillende opdrachten en materialen, zoals de windowfilm van Suntek of de wrap folie van Avery. Voor onze diensten hanteren wij scherpe prijzen en bij iedere auto die wij voor jou tinten, ontvang je levenslange garantie.

Bij ons is iedereen welkom. Of je nu een particulier bent en je jouw ramen wilt blinderen voor een stoer uiterlijk of dat je een bedrijf bent met een groot wagenpark. Wij maken geen onderscheid, ook niet in de grootte van de auto(‘s). Iedereen mag hetzelfde verwachten: top kwaliteit en een professionele behandeling die in de meeste gevallen dezelfde dag klaar is. Ook bieden wij iedereen dezelfde contact mogelijkheden. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak geopend, dus je kan een afspraak maken wanneer dat jou uitkomt.

Onze Voordelen

Tevreden klanten
0 +

Ons team

Ons team staat voor je klaar! De medewerkers van Blindeer Koning gaan graag voor jou  aan de slag. Samen maken we van jouw auto de koning van de weg.

Ontmoet hieronder ons team en ontdek wat wij voor jouw kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan met een van onze specialisten.

Onze experts

Joost
Monteur
Jerry
Monteur
Tim
Monteur
Ashley
Administratie
Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0