7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Auto chiptuning op maat

Wat is auto chiptuning?

Als je jouw auto laat chiptunen, wordt de motor geoptimaliseerd voor betere prestaties. Het doel is om de motor krachtiger en sneller te maken, terwijl hij ook zuiniger wordt. Fabrikanten stellen een veiligheidsmarge in bij de productie van automotoren, zodat de motor onder diverse omstandigheden goed kan presteren, zelfs met minder goede brandstoffen en olie. Echter, deze veiligheidsmarge beperkt de motorprestaties. Met chiptuning kun je deze veiligheidsmarge oprekken, waardoor de motor en de auto aanzienlijk beter gaan presteren.

De voordelen van chiptuning

Chiptuning kan het vermogen van jouw auto met 25 tot 30% verhogen, wat verschillende voordelen met zich meebrengt. Je kunt ervoor kiezen om sneller te rijden, maar als je dezelfde rijstijl behoudt als voor de tuning, profiteer je vooral van brandstofbesparing. Dankzij het hogere rendement kun je tot 10% besparen op brandstofkosten. Moderne motoren worden aangestuurd door een Electronic Control Unit (ECU), die kan worden aangepast met software om de hoeveelheid brandstof, turbodruk en inspuiting te wijzigen. Hierdoor is een vermogenstoename van 25 tot 30% mogelijk.

De kosten van chiptuning

De kosten voor motormanagementaanpassingen beginnen bij € 325,- incl. BTW, afhankelijk van het bouwjaar en model van jouw auto. Houd er rekening mee dat aanpassingen aan jouw auto mogelijk de fabrieksgarantie laten vervallen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over chiptuning op maat.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0