7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Interieur wrappen

Eindeloze mogelijkheden voor het wrappen van jouw interieur

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van interieurwrapping voor je woning. Met onze interieurfolie kun je diverse onderdelen zoals deuren, kastwanden en vensterbanken een totaal nieuwe look geven. Onze folie is verkrijgbaar in vele structuren en materialen, zoals steen, marmer en metaal. Meestal wrappen we alleen de delen die van buiten zichtbaar zijn, maar aanpassingen zijn altijd mogelijk in overleg. Verfris het uiterlijk van je interieur met een professionele wrapbehandeling van de Blindeer Koning.

Bij het wrappen van interieur zijn de mogelijkheden uitgebreid, maar we stuiten soms op beperkingen zoals kasten of deuren met reliëf, of diepe groeven die niet geschikt zijn voor wrapping. Onderdelen waar de fineerlaag van loslaat, kunnen wij helaas ook niet behandelen. Toch kan, na reparatie van deze onderdelen, wrapping vaak alsnog plaatsvinden. Bij de Blindeer Koning streven we ernaar om alleen te wrappen op goed voorbereide, gladde oppervlakken om een optimale duurzaamheid te waarborgen.

De voordelen van interieur wrappen

  • Snelle Transformatie – Ons team is in staat om de meeste interieur wrap taken binnen een werkdag te voltooien.
  • Kosten-Efficiënt – Interieur wrappen, zoals dat van woonruimtes, is veel goedkoper dan traditionele renovatiemethoden.
  • Ruime Keuze – Onze interieurfolies komen in vele kleuren en designs, met opties die variëren van textiel tot metaalachtige afwerkingen.
  • Sterk en Duurzaam – De folie die we gebruiken is sterk, slijtvast en ideaal voor ruimtes die frequent gebruikt worden, waardoor jouw interieur langdurig mooi blijft.

Transformeer jouw interieur

Klaar voor een vernieuwde uitstraling van je interieur zonder de enorme kosten van een renovatie? Laat de Blindeer Koning je helpen met het wrappen van je interieur. Onze professionals kunnen je interieur, zoals de wanden of inbouwkasten, binnen een dag volledig naar wens omtoveren. Dit doen we op een schone en stille wijze, zodat je minimale overlast ervaart. Met een uitgebreide keuze aan kleuren en texturen, van effen mat tot een stoere betonlook, is bijna alles mogelijk om jouw ruimte een persoonlijke touch te geven.

Kosten interieur laten wrappen

De kosten zijn op aanvraag meestal kunnen wij met behulp van een foto en afmetingen een richtprijs opmaken. In de meeste gevallen krijg je dezelfde dag nog een offerte!

Veelgestelde vragen

Wat is interieur wrappen?

Het wrappen van interieur delen is een decoratieve methode waarbij een dunne laag folie of speciale wrap wordt aangebracht op de oppervlakken van het interieur om ze een vernieuwde uitstraling te geven.

Welke materialen worden gebruikt bij het wrappen van het interieur?

Ons assortiment omvat hoogwaardige interieurfolies van uitmuntende kwaliteit, met een diversiteit aan designs zoals houtlook, marmerlook, steenlook en een breed scala aan kleuren en texturen.

Is interieur wrappen duurzaam?

Absoluut, interieurwrappen is vaak een duurzame en kosteneffectieve keuze in vergelijking met het volledig vervangen van interieurdelen. Het minimaliseert afval en verlengt de levensduur van bestaande interieuroppervlakken.

Kan ik mijn interieur zelf wrappen?

Hoewel het theoretisch mogelijk is om zelf het interieur te wrappen, raden wij dit af vanwege de complexiteit van de afwerkingen van het interieur en de vereiste precisie bij het strak aanbrengen van de folie op de interieurdelen. Het vereist aanzienlijke vakbekwaamheid. Daarom wordt professionele installatie ten zeerste aanbevolen voor het beste resultaat.

Hoe lang gaat een interieur wrap mee?

Een interieurwrap kan wel tot 10 jaar meegaan, maar dit hangt af van verschillende factoren zoals de kwaliteit van de aangebrachte folie en het onderhoud van de wrap. Daarom gebruikt Blindeer Koning uitsluitend A-merk kwaliteitsfolie. Na het aanbrengen van de wrap raden we aan geen bijtende middelen te gebruiken bij het schoonmaken, zoals chloor of bleek. Als je de wrap schoonmaakt met biologisch afbreekbare ontvetter, warm water en een gewoon doekje, kun je zo lang mogelijk genieten van de interieurwrap!

Hoe kan ik mijn gewrapte interieur schoonmaken?

De meeste interieurwraps kunnen worden gereinigd met milde reinigingsmiddelen. We raden aan om de wrap schoon te maken met biologisch afbreekbare ontvetter, warm water en een gewoon doekje. Het gebruik van sterk bijtende stoffen zoals chloor of bleek wordt ten zeerste afgeraden, omdat dit schade kan veroorzaken aan de folie.

Zijn er beperkingen bij het wrappen van het interieur?

We kunnen oppervlakken wrappen zolang ze glad zijn. Panelen met een textuur kunnen niet worden gewrapt, dit geldt met name voor panelen met houtnerf of andere structuren. Als je je vingers eroverheen beweegt, voelt het dan glad aan of voel je de textuur van het hout?

Het wrappen van paneeldeurtjes vergt meer werk dan het wrappen van gladde deurtjes, waardoor de kosten hoger uitvallen. Als je graag wilt weten wat het gaat kosten om jouw keuken te wrappen, kun je gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wat voor soort interieur wrappen jullie allemaal?

Wij wrappen keukens, badkamers, kasten, tafels en vensterbanken. Heb je iets anders in gedachten kun je altijd contact met ons opnemen!

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0