7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Remklauwen laten spuiten

Remklauwen laten spuiten

Door je remklauwen te laten verven bij de Blindeer Koning, geef je jouw auto een frisse en unieke look. We kunnen de remklauwen in elke kleur die je wenst verven. Je hebt de keuze uit twee methoden: met of zonder demontage. Kies je voor zonder demontage, dan is dit de meest kosteneffectieve optie om je remklauwen te laten verven, hoewel de afwerking iets minder gedetailleerd is en de garantieperiode korter.

Wat kost het verven van remklauwen?

De kosten voor het verven of spuiten van remklauwen hangen af van je keuze om ze gemonteerd of gedemonteerd te laten spuiten. Hieronder vind je een indicatie van de kosten voor elk type spuitklus.

Remklauwen gemonteerd spuiten

Prijs per stuk is €100,- incl. btw.
Prijs voor 4 stuks is €400,- incl. btw.

Je kunt ervoor kiezen om tegen een meerprijs emblemen aan te laten brengen op de remklauwen door de Blindeer Koning. De werkzaamheden nemen ongeveer 2 dagen in beslag, en je krijgt van ons 1 jaar garantie. Eerst zullen we de remklauwen zorgvuldig afplakken, ontvetten en grondig schuren. Vervolgens spuiten we ze met een hittebestendige lak. We beginnen met een laag 2K grondlak, gevolgd door de 2K kleurlak en als finishing touch brengen we een laag 2K blanke lak aan om de remklauwen tegen corrosie te beschermen. Als er logo’s op de remklauwen aanwezig zijn, kunnen we deze tegen een meerprijs opnieuw aanbrengen. Nadat de logo’s zijn geplaatst, brengen we nog een laag 2K blanke lak aan over de remklauwen. Dit doen we om te zorgen dat de logo’s op de remklauwen extra beschermd zijn.

Remklauwen gedemonteerd spuiten

Prijs per stuk is €250,- incl. btw.
Prijs voor 4 stuks is €995,- incl. btw.

De werkzaamheden duren ongeveer 7 dagen en je krijgt hierop 3 jaar garantie van de Blindeer Koning. Bij het spuiten van de remklauwen na demontage, halen we ze volledig van je auto af. We demonteren de remklauwen volledig, maken ze schoon, zodat we ze kunnen zandstralen. Op deze manier verwijderen we al het vuil en eventuele oude lak volledig van de remklauw. Daarna spuiten we ze in de spuitcabine in elke gewenste kleur met 2K hittebestendige lak. Je hebt ook de mogelijkheid om eventuele logo’s weer op de remklauwen te laten plaatsen tegen een meerprijs. Na het plaatsen van de logo’s spuiten we de remklauwen nog eens met een 2K blanke lak voor extra bescherming. Na het spuitproces monteren we de remklauwen terug op je auto en ontluchten we het hele remsysteem.

Wil je een exacte prijs voor het verven van jouw remklauwen, neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Zit er garantie op het spuiten van remklauwen?

Ja, bij De Blindeer Koning krijg je 1 jaar garantie op het spuiten van de remklauwen als ze op de auto blijven. Als we de remklauwen demonteren en dan spuiten, bieden we zelfs 3 jaar garantie. Dit komt omdat de voorbereiding grondiger is bij het demonteren dan bij het spuiten terwijl ze nog op de auto zitten.

Is de gebruikte verf hittebestendig?

Absoluut, de verf die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen de hoge temperaturen die remklauwen kunnen bereiken tijdens het remmen.

Heeft het verven van remklauwen invloed op de remprestaties?

Nee, het spuiten van de remklauwen heeft geen invloed op de remprestaties.

Wat is het verschil tussen remklauwverf en gewone verf?

Remklauwverf is hittebestendig en specifiek ontworpen voor gebruik op remklauwen. Gewone verf daarentegen is niet bestand tegen de hoge temperaturen die remklauwen kunnen bereiken.

Wat kost remklauwen verven?

Remklauwen gemonteerd spuiten: De prijs per stuk bedraagt €100,- inclusief btw. Voor 4 stuks betaal je €400,- inclusief btw.

Remklauwen gedemonteerd spuiten: De prijs per stuk bedraagt €250,- inclusief btw. Voor 4 stuks betaal je €995,- inclusief btw.

Welke kleuren kan ik de remklauwen laten verven?

Je kunt de remklauwen in elke gewenste kleur laten spuiten. Standaardkleuren zoals rood, geel, paars, zilver, blauw, wit en zwart zijn bij de prijs inbegrepen. Voor een specifieke kleur naar keuze rekenen we een kleine meerprijs.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0