Dagelijks bereikbaar tussen 08.30 en 22.30 op 06 21 886 624
Diensten

 

onzediensten
3
24

menugebouwen

Blindeer Koning biedt je meerdere diensten waarvan jij gebruik kunt maken om je auto een royale behandeling te geven. Bij ons kun je ruiten laten blinderen, je auto laten wrappen en ook je doffe koplampen kunnen wij onder handen nemen.

Wanneer je je auto laat blinderen, beplakken we de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint, waardoor de ruit donkerder wordt. Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit mooi vinden. Wij bieden je verschillende tinten om uit te kiezen, namelijk met 5, 20, 30, 40, 50 en 70% lichtdoorlaatbaarheid.

Wanneer je moeite hebt met het bepalen van de exacte tint die jij voor je ruit wil, kun je contact opnemen met Blindeer Koning. Ook kun je eerst de kiezer volgen en vervolgens met ons bespreken wat je mogelijkheden zijn.

Wij kunnen ook je auto wrappen. Bij wrappen plakken wij een folie op je auto, die daardoor (gedeeltelijk) een andere kleur krijgt. Het voordeel van wrappen is dat de folie niet blijvend is, maar dat wij deze er voor je af kunnen halen waardoor de ondergelegen lak als nieuw blijft.

Ook je doffe koplampen kunnen wij behandelen in onze werkplaats. Deze kunnen wij in de meeste gevallen herstellen naar nieuwe staat.