7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Auto ontchromen (Chrome Delete)

Ontchromen van auto's voor een luxe uitstraling

Maak je voertuig uniek door chromen details te laten ontchromen. Dit proces, ook wel bekend als chrome delete, zorgt voor een opvallende look door het wrappen van diverse onderdelen met hoogwaardige folie in mat, glans of satijn zwart. Je kunt bij ons terecht voor het ontchromen van onder meer de grill, raamlijsten en dakdragers met speciale folie naar jouw wens.

Het ontchromen van auto’s vereist precisie en vakmanschap. Met onze expertise kunnen we chromen delen zoals de grill, dakdragers en raamlijsten secuur en zonder schade aan je voertuig aanpassen. Onze speciale chrome delete folie zorgt voor een duurzame oplossing, waardoor demontage vaak niet nodig is. Hierdoor blijft je auto intact terwijl het een nieuwe, luxe uitstraling krijgt. Bovendien bieden we een garantie van enkele jaren op ons vakwerk.

WAT IS ONTCHROMEN? CHROME DELETE

Het overspuiten van chromen onderdelen zoals dakdragers en raamlijsten is lastig door slechte hechting van lak op chroom. Daarom biedt onze speciale chrome delete folie de ideale oplossing: chromen delen kunnen meestal zonder demontage worden gewrapped, wat beschadigingen voorkomt. Met deze techniek passen we de kleur van alle chromen onderdelen naar wens aan, zonder schade. Bovendien is de folie verwijderbaar, zodat de auto altijd teruggebracht kan worden naar de oorspronkelijke staat.

Prijzen

Veel fabrikanten bieden tegenwoordig de optie om hun voertuigen vanaf fabriek te leveren met zwarte details. Mercedes verkoopt dit onder de naam Night Package en BMW noemt het Shadow Line, ook Tesla eigenaren kiezen vaak voor een custom look met chrome delete. Mocht jouw auto dit pakket niet hebben is dat door ons achteraf te verzorgen met onze speciale chrome delete folie. Voor prijzen kun je een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. We kunnen helaas geen vaste prijzen hanteren aangezien het voor elk type auto anders is. Hieronder hebben wij wel wat prijzen ter indicatie.

RaamlijstenVanaf €200-
DakdragersVanaf €250,-
GrillVanaf €150-

Kunnen emblemen ook ontchroomd worden?

Naast het ontchromen van grote delen zoals de grill en raamlijsten, bieden wij ook de mogelijkheid om emblemen te ontchromen voor een uniforme uitstraling van jouw voertuig. Echter, het ontchromen van emblemen met scherpe hoekjes wordt afgeraden vanwege mogelijke loslatingsproblemen en een minder mooie afwerking.

Indien gewenst kunnen wij zwarte emblemen bestellen om jouw ontchromen project, ook wel chrome delete genoemd, compleet te maken. Op deze manier zorgen we ervoor dat zelfs de kleinste details van jouw voertuig perfect passen bij de nieuwe look die jij wenst.

Voor meer informatie over het ontchromen van emblematische details en het aanpassen van jouw voertuig naar jouw wensen, neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te adviseren en te assisteren bij het realiseren van jouw ontchromen project.

Veelgestelde vragen

Kunnen alle chrome delen gewrapt worden?

Ja en nee. Chrome delen zoals logo's kunnen we vaak niet wrappen en zullen we indien mogelijk vervangen voor een zwart exemplaar.

Welke methoden worden gebruikt om de chromen lijsten te ontchromen?

Er zijn verschillende methoden om de chromen delen van een auto te ontchromen, waaronder het gebruik van vinyl wrap, het spuiten met verf of plastidip. Vinyl wrapping is populair omdat het verwijderbaar is en het onderliggende chroom beschermt, terwijl spuiten een meer permanente oplossing is. Wij gebruiken bij het ontchromen vinyl waardoor je altijd weer terug kunt naar het origineel.

Hoe lang duurt het ontchromen van een auto?

De tijd die nodig is om een auto te ontchromen kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid chroom dat moet worden aangepakt.

Wat zijn de kosten van het ontchromen van de lijsten van een auto?

De kosten voor het ontchromen van sierlijsten van een auto variëren afhankelijk van de hoeveelheid chroom.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0