7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Raamfolie voor gebouwen

Bij Blindeer Koning ben je aan het juiste adres voor het professioneel aanbrengen van raamfolie en privacyglas op gebouwen en kantoren. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan raamfolie, geschikt voor zowel het tinten van autoruiten als het tinten van gebouwramen. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren over de beste foliekeuze voor jouw specifieke behoeften.

Met ruime ervaring in het vakkundig aanbrengen van diverse soorten raamfolie, garanderen wij uitstekende kwaliteit, service en deskundig advies. Ons aanbod omvat anti-inkijk raamfolie voor verhoogde privacy, warmtewerende raamfolie die helpt de temperatuur te reguleren, decoratieve raamfolie voor een esthetische verbetering, en veiligheidsfolie die inbraakvertragend werkt.

Of je nu je privacy wilt verhogen, je energiekosten wilt verlagen of simpelweg je kantoorruimte wilt verfraaien, Blindeer Koning biedt de oplossing. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Zon- en warmtewerende folie

Standaard glas laat veel warmte door, wat kan leiden tot hoge temperaturen in sommige ruimtes tijdens de zomermaanden. Bovendien kan UV-straling van de zon snel verkleuring van je interieur veroorzaken en het zicht op schermen zoals computers en televisies belemmeren. Zon- en warmtewerende folie is een effectieve oplossing die tot wel 80% van de zonnewarmte kan tegenhouden, wat resulteert in een koelere binnenomgeving. Daarnaast blokkeert deze folie 99% van de UV-straling, waardoor je interieur zijn originele kleuren veel langer behoudt.

Het zonlicht bestaat uit drie soorten ultraviolette stralen: UV-A, UV-B en UV-C. Vooral UV-B stralen zijn verantwoordelijk voor het verkleuren van materialen. Door het aanbrengen van onze zon- en warmtewerende folie bescherm je je ruimtes niet alleen tegen warmte en verblinding, maar ook tegen schadelijke UV-stralen die schade kunnen toebrengen aan je interieur. Overweeg het gebruik van deze folie om je comfort te verhogen en de levensduur van je interieur te verlengen. Neem contact op met ons voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

VOORDELEN ZON- EN WARMTEWERENDE FOLIE

Anti-inkijk folie

Anti-inkijk raamfolie biedt extra privacy door het zicht van buiten naar binnen te beperken, ideaal voor toepassingen in badkamers, kantoren of slaapkamers. Deze folie draagt ook bij aan de inbraakbeveiliging, doordat waardevolle spullen van buitenaf niet meer zichtbaar zijn.

Er zijn twee typen anti-inkijk folie beschikbaar: matte anti-inkijkfolie en spiegelfolie.

Matte anti-inkijk folie

Deze folie typeert zich door een matte afwerking die wel licht doorlaat maar inkijk van beide kanten blokkeert. Hierdoor is het niet mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, en omgekeerd.

Spiegel anti-inkijk folie

Spiegelfolie belemmert alleen het zicht vanaf de buitenkant, terwijl het zicht van binnen naar buiten uitstekend blijft. Dit type folie is ideaal voor situaties waarin buitenstaanders niet naar binnen mogen kijken, maar je wel vrij zicht naar buiten wilt behouden.

Decoratieve folie met eventueel jouw eigen logo

Decoratieve raamfolie biedt een veelzijdige oplossing voor het personaliseren van jouw glasoppervlakken, zoals het integreren van openingstijden of het aanbrengen van jouw eigen logo’s en patronen. In samenwerking met onze partners kunnen wij jouw ontwerp op de millimeter nauwkeurig uitsnijden met een plotter, waardoor elk detail perfect tot zijn recht komt.

Zelf aanbrengen van decoratieve raamfolie

Hoewel decoratieve raamfolies beschikbaar zijn in diverse woon- en bouwwinkels en het aanbrengen eenvoudig lijkt, toont de praktijk vaak anders. Het zelf aanbrengen van raamfolie kan uitdagender zijn dan verwacht en leiden tot ongewenste resultaten. Om teleurstelling en frustraties te voorkomen, raden we aan een professional in te schakelen. Onze experts zorgen voor een vlekkeloze installatie, zodat je gegarandeerd bent van een prachtig en duurzaam resultaat.

Voor meer informatie over onze decoratieve raamfolies of om direct een professional te regelen, bezoek onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zo ben je verzekerd van een deskundige installatie die volledig aan je wensen voldoet.

Inbraakwerende en inbraakvertragende raamfolie (veiligheidsfolie)

Veiligheidsfolie is ontworpen om ramen te versterken en in geval van breuk de scherven en splinters bij elkaar te houden. Deze folie is extreem sterk en zorgt ervoor dat, mocht het glas breken, de scherven aan elkaar blijven kleven, waardoor het risico op letsel aanzienlijk vermindert.

Er is ook een dikkere variant van de veiligheidsfolie beschikbaar, die specifiek wordt gebruikt voor kwetsbare doeleinden zoals etalages van juweliers. Bij een poging tot inbraak houdt deze folie, dankzij de zeer sterke lijmlaag, de gebroken ruit bij elkaar. Dit maakt aanvullende beveiligingsmaatregelen zoals rolluiken of tralies overbodig.

Veiligheidsfolie is een effectieve en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor het verhogen van de veiligheid van jouw pand. Voor meer informatie over onze veiligheidsfolie of om een installatie te plannen, neem contact met ons op. Onze experts helpen je graag met een passende beveiligingsoplossing voor jouw ramen.

Veelgestelde vragen

Heeft de keuze van het type raamfolie invloed op de prijs?

Ja, de prijs van raamfolie voor gebouwen is erg afhankelijk van het type.

Voorbereidingen als klant?

Alle voorwerpen en/of raambekleding dient gedemonteerd te zijn. Eventueel meubilair binnen 1,5 meter van het raam dient verplaatst te worden.

Krijg ik ook garantie?

Ja, je krijgt 10 jaar garantie op de gebruikte materialen en montage. Dus mocht er iets verkeerd gaan komt zowel het materiaal als montage voor onze rekening.

Komt de folie aan de buiten of binnenzijde?

De folie wordt aan de buiten of binnenkant van de ruit geplakt dit is afhankelijk van het type glas en overige omstandigheden.

Is de folie krasbestendig?

Ja, de folie beschikt over een harde krasvaste toplaag.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0