7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Keuken wrappen

Eindeloze mogelijkheden voor het wrappen van jouw keuken

De mogelijkheden voor het vernieuwen van je keuken met wrapfolie zijn eindeloos. Elementen zoals keukenkastjes, laden en werkbladen kunnen we compleet vernieuwen met onze hoogwaardige keukenfolie. Beschikbaar in diverse afwerkingen zoals marmer, metaal en hout, zorgt onze folie voor een opmerkelijke transformatie. Standaard wrappen we de zichtbare delen, maar aanpassingen aan de binnenzijde van de kastjes zijn ook bespreekbaar. Transformeer je keuken in een handomdraai naar jouw smaak.

Bij het wrappen van je keuken moeten we rekening houden met enkele restricties. Materialen zoals tegelwanden of keukenkastjes met diepe groeven zijn niet geschikt voor wrapping. Evenmin kunnen we keukenonderdelen wrappen waar de fineerlaag van loslaat. In sommige gevallen kunnen we echter na reparatie van deze onderdelen toch verder met wrappen. Bij de Blindeer Koning streven we ernaar om alleen te wrappen op goed voorbereide, gladde oppervlakken om een optimale duurzaamheid te waarborgen.

De voordelen van keuken wrappen

  • Snelle Vernieuwing – We kunnen de meeste keukenwrapprojecten binnen slechts één werkdag afronden met ons deskundige team.
  • Kostenbesparend – Het wrappen van je keuken is aanzienlijk voordeliger dan het kopen van een nieuwe keuken of het laten spuiten van de oude.
  • Brede Selectie – Kies uit een divers aanbod van folies voor de keuken, beschikbaar in diverse kleuren en motieven zoals metaal, hout en textiel.
  • Lange Levensduur – Onze keukenfolie is gemaakt om lang mee te gaan en weerstand te bieden tegen keukengerei, waardoor het een uitstekende keuze is voor een praktische en aantrekkelijke keuken.

Transformeer jouw keuken

Is je keuken toe aan een opfrisbeurt, maar zie je op tegen de hoge kosten van een nieuwe keuken? Overweeg dan je keuken te laten wrappen door de professionals van de Blindeer Koning. Deze kostenefficiënte methode blaast je keuken nieuw leven in, waardoor deze er weer jarenlang tegen kan. Onze experts kunnen vaak binnen één dag jouw keuken transformeren, helemaal aangepast aan jouw voorkeuren, zonder dat je last hebt van troep of lawaai. Kies uit een breed scala aan kleuren en finishes, van strak mat tot een levendige betonlook.

Kosten keuken laten wrappen

De kosten zijn op aanvraag meestal kunnen wij met behulp van een foto en afmetingen een richtprijs opmaken. In de meeste gevallen krijg je dezelfde dag nog een offerte!

Veelgestelde vragen

Wat is keuken wrappen?

Het wrappen van je keuken is een decoratieve methode waarbij een dunne laag folie of speciale wrap wordt aangebracht op de oppervlakken van de keuken om ze een vernieuwde uitstraling te geven.

Welke materialen worden gebruikt bij het wrappen van een keuken?

Ons assortiment omvat hoogwaardige interieurfolies van uitmuntende kwaliteit, met een diversiteit aan designs zoals houtlook, marmerlook, steenlook en een breed scala aan kleuren en texturen.

Is het wrappen van een keuken duurzaam?

Absoluut, het wrappen van een keuken is vaak een duurzame en kosteneffectieve keuze in vergelijking met het volledig vervangen van je keuken. Het minimaliseert afval en verlengt de levensduur van de bestaande keuken.

Kan ik mijn keuken zelf wrappen?

Hoewel het theoretisch mogelijk is om zelf je keuken te wrappen, raden wij dit af vanwege de complexiteit van de afwerkingen van de keuken en de vereiste precisie bij het strak aanbrengen van de folie op de kastjes. Het vereist aanzienlijke vakbekwaamheid. Daarom wordt professionele installatie ten zeerste aanbevolen voor het beste resultaat.

Hoe lang gaat een keuken wrap mee?

Een keukenwrap kan wel tot 10 jaar meegaan, maar dit hangt af van verschillende factoren zoals de kwaliteit van de aangebrachte folie en het onderhoud van de keuken. Daarom gebruikt Blindeer Koning uitsluitend A-merk kwaliteitsfolie. Na het aanbrengen van de wrap raden we aan geen bijtende middelen te gebruiken bij het schoonmaken, zoals chloor of bleek. Als je de keuken schoonmaakt met biologisch afbreekbare ontvetter, warm water en een gewoon doekje, kun je zo lang mogelijk genieten van de gewrapte keuken!

Hoe kan ik mijn gewrapte keuken schoonmaken?

De meeste interieurwraps kunnen worden gereinigd met milde reinigingsmiddelen. We raden aan om de keuken schoon te maken met biologisch afbreekbare ontvetter, warm water en een gewoon doekje. Het gebruik van sterk bijtende stoffen zoals chloor of bleek wordt ten zeerste afgeraden, omdat dit schade kan veroorzaken aan de folie.

Zijn er beperkingen bij het wrappen van een keuken?

We kunnen keukens wrappen zolang ze glad zijn. Panelen met een textuur kunnen niet worden gewrapt, dit geldt met name voor panelen met houtnerf of andere structuren. Als je je vingers eroverheen beweegt, voelt het dan glad aan of voel je de textuur van het hout?

Het wrappen van paneeldeurtjes vergt meer werk dan het wrappen van gladde deurtjes, waardoor de kosten hoger uitvallen. Als je graag wilt weten wat het gaat kosten om jouw keuken te wrappen, kun je gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wat voor soort interieur wrappen jullie allemaal?

Wij wrappen keukens, badkamers, kasten, tafels en vensterbanken. Heb je iets anders in gedachten kun je altijd contact met ons opnemen!

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0