7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Meubels wrappen

Eindeloze mogelijkheden voor het wrappen van jouw meubels

De opties voor het wrappen van meubels in je huis zijn grenzeloos. We kunnen je meubels, zoals tafels, stoelen en kasten, volledig transformeren met onze speciale meubelfolie. Deze folie is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, waaronder opties zoals leer, hout en textiel. Hoewel we normaal gesproken de externe oppervlakken wrappen, staan we altijd open voor jouw specifieke wensen. Geef je meubels een frisse en unieke uitstraling met onze wrapdiensten.

Bij het wrappen van meubels zijn er vele mogelijkheden, maar er zijn ook enkele beperkingen waar je rekening mee moet houden. Zo kunnen meubelstukken met diepe groeven of een uitgesproken reliëf helaas niet worden gewrapt. Ook meubels waarbij de fineerlaag loskomt, zijn niet geschikt voor wrapping. Echter, na een eventuele reparatie kunnen we vaak toch nog mooie resultaten bereiken. Bij de Blindeer Koning wrappen we alleen op gladde oppervlakken om de kwaliteit en duurzaamheid van onze diensten te garanderen.

De voordelen van meubels wrappen

Snelle transformatieMet ons gespecialiseerde team kunnen we de meeste meubelwrapprojecten binnen één werkdag voltooien.

Kostenbesparing – Over het algemeen is het wrappen van je interieur bijvoorbeeld de keuken stukken voordeliger dan bijvoorbeeld het spuiten of een compleet nieuwe keuken.

Veel keuzeOnze meubelfolie is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, waaronder patronen die lijken op leer, steen, marmer en hout.

DuurzaamheidOnze meubelfolie is robuust en slijtvast, ideaal voor intensief gebruikte meubels. Geef je meubilair een duurzame en elegante update met onze stijlvolle folies.

Transformeer jouw meubels

Ben je toe aan een frisse look voor je meubels? Nieuwe meubels aanschaffen kan behoorlijk duur zijn. Waarom laat je jouw huidige meubels niet wrappen door onze deskundigen van de Blindeer Koning? Het is een betaalbare optie om je meubels een nieuwe uitstraling te geven. Binnen één dag transformeren onze vakmensen jouw meubels helemaal naar jouw smaak. En dat alles zonder overlast van stof, rommel of lawaai. Of je nu kiest voor een moderne matte afwerking of een industriële betonlook, wij maken het mogelijk.

Kosten meubels laten wrappen

De kosten zijn op aanvraag meestal kunnen wij met behulp van een foto en afmetingen een richtprijs opmaken. In de meeste gevallen krijg je dezelfde dag nog een offerte!

Veelgestelde vragen

Wat is interieur wrappen?

Het wrappen van interieur delen is een decoratieve methode waarbij een dunne laag folie of speciale wrap wordt aangebracht op de oppervlakken van het interieur om ze een vernieuwde uitstraling te geven.

Welke materialen worden gebruikt bij het wrappen van het interieur?

Ons assortiment omvat hoogwaardige interieurfolies van uitmuntende kwaliteit, met een diversiteit aan designs zoals houtlook, marmerlook, steenlook en een breed scala aan kleuren en texturen.

Is interieur wrappen duurzaam?

Absoluut, interieurwrappen is vaak een duurzame en kosteneffectieve keuze in vergelijking met het volledig vervangen van interieurdelen. Het minimaliseert afval en verlengt de levensduur van bestaande interieuroppervlakken.

Kan ik mijn interieur zelf wrappen?

Hoewel het theoretisch mogelijk is om zelf het interieur te wrappen, raden wij dit af vanwege de complexiteit van de afwerkingen van het interieur en de vereiste precisie bij het strak aanbrengen van de folie op de interieurdelen. Het vereist aanzienlijke vakbekwaamheid. Daarom wordt professionele installatie ten zeerste aanbevolen voor het beste resultaat.

Hoe lang gaat een interieur wrap mee?

Een interieurwrap kan wel tot 10 jaar meegaan, maar dit hangt af van verschillende factoren zoals de kwaliteit van de aangebrachte folie en het onderhoud van de wrap. Daarom gebruikt Blindeer Koning uitsluitend A-merk kwaliteitsfolie. Na het aanbrengen van de wrap raden we aan geen bijtende middelen te gebruiken bij het schoonmaken, zoals chloor of bleek. Als je de wrap schoonmaakt met biologisch afbreekbare ontvetter, warm water en een gewoon doekje, kun je zo lang mogelijk genieten van de interieurwrap!

Hoe kan ik mijn gewrapte interieur schoonmaken?

De meeste interieurwraps kunnen worden gereinigd met milde reinigingsmiddelen. We raden aan om de wrap schoon te maken met biologisch afbreekbare ontvetter, warm water en een gewoon doekje. Het gebruik van sterk bijtende stoffen zoals chloor of bleek wordt ten zeerste afgeraden, omdat dit schade kan veroorzaken aan de folie.

Zijn er beperkingen bij het wrappen van het interieur?

We kunnen oppervlakken wrappen zolang ze glad zijn. Panelen met een textuur kunnen niet worden gewrapt, dit geldt met name voor panelen met houtnerf of andere structuren. Als je je vingers eroverheen beweegt, voelt het dan glad aan of voel je de textuur van het hout?

Het wrappen van paneeldeurtjes vergt meer werk dan het wrappen van gladde deurtjes, waardoor de kosten hoger uitvallen. Als je graag wilt weten wat het gaat kosten om jouw keuken te wrappen, kun je gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wat voor soort interieur wrappen jullie allemaal?

Wij wrappen keukens, badkamers, kasten, tafels en vensterbanken. Heb je iets anders in gedachten kun je altijd contact met ons opnemen!

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0