7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Dot Matrix

Wij kunnen de Dot Matrix randen bij de meeste merken tot minimaal 95% reduceren.

De Dot Matrix is een zwart gestippelde rand rondom vaste ruiten. Deze zwarte puntjes zorgen voor een mooier verloop tussen het glas en de zwarte rand van de ruit en beschermen de kit tegen uitdroging en UV-straling. Ook voor glaszetters zorgt de Dot Matrix voor wat extra spellingsruimte tijdens het kitten van de ruit. Mocht er namelijk overtollig veel kit gebruikt zijn is dit niet direct zichtbaar door de zwarte puntjes in het glas. Daarnaast heeft de Dot Matrix ook nog een technische functie. Bij de productie van autoruiten worden de ruiten in een oven in de juiste vorm gebogen. Doordat de Dot Matrix zwart is zal dit in de oven eerder op temperatuur komen dan het transparante deel van de ruit. Hierdoor ontstaat er thermische vervorming tussen de Dot Matrix puntjes en het transparante glas. Waardoor er optische vervorming plaatsvind. Door de Dot Matrix in de autoruit is dit niet meer zichtbaar.

Minimale reducering
0 %

Dot Matrix Technologie

Nu wij deze nieuwe Dot Matrix Technologie onder de knie hebben bieden wij het tot minimaal 95% reduceren van de Dot Matrix aan. Dit is bij de meeste merken en modellen mogelijk er zijn helaas een aantal uitzonderingen. Door middel van deze nieuwe Dot Matrix Technologie kunnen wij de witte/zilver kleurige luchtrand nagenoeg volledig wegwerken. Het is afhankelijk van het merk en type auto hoe dik de zwarte puntjes in het raam zijn en hoeveel we daarvan kunnen wegwerken. Voor prijzen of meer informatie neem gerust contact met ons op!

Waarom onstaat er een witte / zilver kleurige rand rondom de ruit?

Voor ruiten tinters is de Dot Matrix een doorn in het oog. De Dot Matrix zorgt er bij het tinten van autoruiten namelijk voor dat er een witte rand rondom de folie ontstaat. Dit ontstaat doordat de Dot Matrix op het glas ligt wat voor een verhoging in de ruit zorgt. Waardoor er lucht tussen de zwarte stipjes en de folie ontstaat. Daardoor krijg je een witte/zilver kleurige rand rondom de autoruit.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0