7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Koplampen - achterlichten tinten / smoken

Koplampen en achterlichten smoken

Naast het tinten van autoruiten, privacy glas en carwrapping, bieden wij nu ook de service aan om achterlichten, koplampen en reflectoren te tinten.

Waarom jouw achterlichten of koplampen smoken/tinten

  • De smoke folie beschermt de koplampen tegen krassen en steenslag waardoor de auto zijn waarde langer behoudt.
  • De folie geeft een luxere uitstraling aan de auto.
  • De koplampen blijven langer mooi omdat de folie de UV straling tegen houdt.
  • Gemakkelijk schoon te houden en wasstraat bestendig.
  • Eenvoudig te vervangen in geval van schade.
  • De lampen folie is kleur stabiel en verandert niet van kleur en is UV-bestendig
  • Gemakkelijk schoon te maken en wasstraat bestendig.
  • De koplampen folie geeft een stoerdere uitstraling aan de auto.

Het beplakken of spuiten van verlichting is officieel voor de APK helaas niet toegestaan


Hoewel het officieel niet is toegestaan om verlichting te beplakken of te spuiten voor de APK, zal de keurmeester dit in veel gevallen toch goedkeuren, mits het niet te donker is. Onze folie is bijna onzichtbaar, waardoor dit zelden een probleem vormt.

Koplampen TintenVanaf €140,-
Achterlichten TintenVanaf €150,-
Mistlampen TintenVanaf €30,-
Reflectoren TintenVanaf €30,-
3e Remlicht TintenVanaf €25,-

Exclusieve chameleon folie voor je voertuig!

Ontdek onze exclusieve chameleon folie voor je voertuig, die niet alleen extra stijl toevoegt maar ook bescherming biedt tegen de zon en UV-straling. Met onze hoogwaardige folie kunnen we niet alleen je ramen blinderen voor een exclusieve uitstraling, maar kunnen we ook je koplampen en achterlichten tinten voor een samenhangend design. Bij Blindeer Koning ben je verzekerd van kwaliteit en behoudt je auto langer haar waarde. Onze gecertificeerde experts zorgen ervoor dat de verlichting intact blijft terwijl je auto een extra laag bescherming krijgt. Kies voor onze goede service en laat je auto eenvoudig extra stijlvol maken!

Ramen blinderen voor een exclusieve uitstraling!

Ramen blinderen met onze speciale raamfolie zorgt niet alleen voor een exclusieve uitstraling, maar biedt ook extra bescherming tegen UV-straling en nieuwsgierige blikken. Onze gecertificeerde experts gebruiken hoogwaardige folie die snel en netjes wordt aangebracht, zonder dat dit ten koste gaat van het zicht naar buiten. Met onze expertise laten we je auto er echt als vakwerk uitzien, met een lichte tint die perfect overeenkomt met de lak of wrap van het voertuig. Klanten kiezen meestal voor een donkere tint die niet alleen extra stijl toevoegt, maar ook de privacy vergroot. Laat je ramen blinderen bij ons en geniet van een helder zicht van binnenuit en een strakke look.

Veelgestelde vragen

Wat houdt het 'smoken' of 'tinten' van koplampen en achterlichten in?

Het professioneel smoken of tinten van koplampen en achterlichten is een proces waarbij een speciale smoke folie wordt aangebracht op de verlichting van de auto. Dit zorgt voor een unieke look en extra bescherming.

Waarom zou ik mijn koplampen en achterlichten laten smoken of tinten?

Het smoken of tinten van koplampen en achterlichten biedt diverse voordelen. Het beschermt de lampen tegen krassen en steenslag, wat de auto langer zijn waarde doet behouden. Daarnaast geeft de folie een luxere uitstraling aan de auto en houdt het UV-straling tegen, waardoor de lampen langer mooi blijven.

Is het beplakken of spuiten van verlichting voor de APK toegestaan?

Officieel is het niet toegestaan om verlichting te beplakken of te spuiten voor de APK. Echter, in veel gevallen zal de keurmeester dit goedkeuren, mits het niet te donker is. Onze folie is bijna onzichtbaar, waardoor dit zelden een probleem vormt.

Wat zijn de kosten voor het tinten of smoken van koplampen en achterlichten?

De kosten voor het tinten of smoken van koplampen en achterlichten variëren afhankelijk van het type voertuig en de gewenste behandeling. Voor koplampen en achterlichten beginnen de prijzen vanaf €140,-.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0