7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Blauwe gordels

Standaard autogordel vervangen voor een blauwe autogordel?

Bij de Blindeer Koning ben je aan het juiste adres voor het vervangen van je autogordels. Wij specialiseren ons in het wisselen van gordelbanden naar een kleur naar keuze, zoals blauwe gordels. Alle originele bevestigingen en de gordelspanner worden behouden. Wij zorgen voor een professionele vervanging van de complete gordelband. Over het algemeen is het vervangen van autogordels binnen één dag gepiept. Op aanvraag kunnen wij vervangend vervoer regelen. Als je een autogordel moet vervangen omdat deze niet meer voldoet aan de APK-eisen door beschadiging, staan we ook voor je klaar.

De veiligheid staat op nummer 1!

De Blindeer Koning werkt met een industriële naaimachine en gebruikt daarbij gecertificeerde gordelbanden en garen. Het omwisselen van je standaard zwarte autogordels voor opvallende blauwe gordels brengt een frisse nieuwe look in je interieur. Een autogordel is misschien een klein element van het interieur, maar je zult het verschil zeker merken zodra je de gordels hebt omgeruild voor blauwe exemplaren die naadloos aansluiten bij je persoonlijke stijl!

Onze garantie!

Bij de Blindeer Koning geloven we sterk in de duurzaamheid van ons werk. Daarom krijg je bij ons een jaar garantie op alle reparaties en vervangingen van blauwe autogordels. Als er binnen dit jaar iets mankeert aan een blauwe autogordel die door ons onder handen is genomen, staan we klaar om het zonder extra kosten voor je te herstellen.

Autogordel afgekeurd bij de apk?

Heeft je auto een beschadigde gordel, wat heeft geleid tot een afkeuring voor de APK? Bij De Blindeer Koning lossen we dit graag voor je op. We bieden de mogelijkheid om de gordelband te vervangen of te repareren, met keuze uit diverse kleuren, waaronder blauw. Door het vervangen van de beschadigde gordelband zorgen we ervoor dat je auto weer veilig is en weer door de APK komt.

Wat kost het vervangen van de autogordels?

Voor de vervanging van je gordelband bieden we je meerdere keuzes:
Voor deze service is het noodzakelijk dat we de gordelspanner, die uit je voertuig verwijderd moet worden, ontvangen. Je mag deze zelf demonteren en naar ons toe brengen. Als alternatief bieden wij tegen een meerprijs de service aan om de gordelspanner zowel te demonteren als te monteren.

Voor het vervangen van alleen de gordelband van een reeds gedemonteerde gordelspanner, beginnen onze prijzen vanaf €75,-, btw inbegrepen, per item. De kosten voor het vervangen van de gordelband inclusief het demonteren en monteren van de gordelspanner variëren per automerk en model. Voor specifieke prijsinformatie kun je het beste contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Richtprijzen met in- en uitbouwen van de gordelspanner:

  • Vervanging van 1 gordelband inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €175,-.
  • Vervanging van 2 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €275,-.
  • Vervanging van 4 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €500,-.
  • Vervanging van 5 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €650,-.

Wil je een exacte prijs voor jouw auto neem dan contact met ons op!

Welke kleur autogordels zijn er?

Bij de Blindeer Koning kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren en patronen, waaronder BMW M gordelbanden en de traditionele zwarte gordelband. Het is zelfs mogelijk om gordels te krijgen die passen bij de kleur van je remklauwen of de stiksels in je autobekleding. Blauwe autogordels zijn perfect om je auto een kalm en tegelijkertijd dynamisch karakter te geven.

Autogordel service voor bedrijven

We hebben voor autobedrijven een speciale super snelle service. Als de gordels bij ons bezorgd worden gaan wij er direct mee aan de slag zodat wij ze dezelfde dag terugsturen. Zo kan de klant snel geholpen worden en kun je een betrouwbare en efficiënte service aanbieden.

Dit kun je van ons verwachten:
1. Service: We denken mee met de klant en proberen altijd te assisteren en adviseren waar nodig.
2. Kwaliteit: We gebruiken alleen gecertificeerde gordelbanden en garen die aan alle Europese veiligheidseisen voldoen.
3. Deskundigheid: We hebben een gespecialiseerde monteur in dienst die al 25 jaar in de autobranche werkzaam is.
4. Snelheid: We gaan er bij bezorging direct mee aan de slag en zorgen ervoor dat de autogordels dezelfde dag nog retour gestuurd worden.

De gordels kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden. Vermeld duidelijk je gegevens en telefoonnummer.

Blindeer Koning
Cyclotronweg 53
2629HN Delft

Veelgestelde vragen

Mijn gordel is beschadigd of rafelt aan de randen, is dit nog veilig?

Beschadigingen of rafelen van de gordel verzwakken de gordel. Hierdoor kan de sterkte en de werking verminderen. We raden je aan om een beschadigde of versleten gordel zo snel mogelijk te laten vervangen.

Mijn gordel zit vast of rolt niet meer op, kunnen jullie dit repareren?

We zijn gespecialiseerd in het vervangen van de gordelband. Reparatie van de spanner (oprol mechaniek) doen wij helaas niet.

Zijn er wettelijke eisen waaraan autogordels moeten voldoen bij vervanging?

Jazeker, autogordels moeten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Wij garanderen dat al onze vervangende gordels aan deze eisen voldoen.

Hoe lang duurt het om een gordelband te vervangen?

Het vervangen/repareren van autogordels is precisie werk. Precisie kost tijd waarbij de veiligheid natuurlijk voorop staat. Iedere auto is anders waardoor het per merk en model verschilt. Sommige auto’s hebben complexe gordelsystemen waardoor het meer tijd in beslag neemt. In de meeste gevallen duurt het vervangen van een autogordel tussen de 30 – 120 minuten. Wil je een nauwkeurige schatting voor jouw auto neem dan contact op met onze specialisten.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Impressie

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0