7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Autoreclame

Autoreclame? De mogelijkheden

Bij de Blindeer Koning ben je aan het juiste adres voor alle soorten autoreclame. Met onze ervaring en oog voor detail verzorgen wij professionele autoreclame, van een volledige full colour carwrap tot een eenvoudige autobelettering. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren of wij kunnen er een voor je maken.

Vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf met autoreclame

Autoreclame is een ontzettend effectieve vorm van reclame. De investering voor autoreclame of autobelettering is relatief laag, maar het bereik van potentiële klanten is dagelijks groot. De kosten voor bijvoorbeeld een tijdelijke advertentie in de krant zijn vaak veel hoger dan die voor een eenvoudige autobelettering. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsauto opvalt! Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

Hoogwaardige kwaliteit folie voor autobelettering

We werken uitsluitend met folie van hoge kwaliteit. Al onze folies zijn UV- en weerbestendig. Naast het ontwerpen en monteren van autoreclame bieden wij ook het tinten van ruiten, ontchromen, wrappen, tinten van verlichting en nog veel meer. Bekijk al onze diensten op onze dienstenpagina.

Impressie

Wat kost autoreclame?

Wil je jouw auto voordelig van reclame laten voorzien? Dan ben je bij de Blindeer Koning aan het juiste adres. Wij hanteren een voordelig tarief. In sommige gevallen kun je zelfs op afspraak wachten, bijvoorbeeld bij een eenvoudige autobelettering met logo, slogan en contactgegevens. Onze medewerkers leveren professioneel werk voor een scherpe prijs.

Maak vandaag nog een afspraak

Wil je jouw bedrijfswagen door de specialisten van de Blindeer Koning in Delft laten voorzien van reclame? Maak dan direct een afspraak en wij zorgen voor perfecte autoreclame. In sommige gevallen kun je zelfs op afspraak wachten. Liever eerst een offerte? Dat kan natuurlijk ook. Is het lastig om je auto doordeweeks langs te brengen en maak je liever gebruik van onze service in het weekend? Geen probleem, wij zijn 7 dagen per week geopend op afspraak. Maak snel een afspraak

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0