7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Ambient Light Sfeerverlichting

Geef je auto een luxe uitstraling met onze ambient light interieur verlichting

Maak je auto uniek met onze Ambient Light interieur verlichting. Wij kunnen dit volledig naar eigen smaak monteren je creëert hiermee een unieke uitstraling. Onze Ambient Light interieur verlichting kun je dimmen en op wel 16 miljoen kleuren instellen via een unieke app. Ieders smaak is dus mogelijk. Wil je meer te weten komen over onze Ambient Light sfeerverlichting lees dan zeker verder. Ben je klaar om je auto naar een nieuw niveau te tillen? Maak dan direct een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden en vertellen je graag meer over hoe onze professionals met jouw auto te werk gaan.

Wat is ambient light?

Ambient Light is een interieur verlichting die je auto extra sfeer geeft. De verlichting wordt aangesloten op de accu van de auto. Wij kunnen de LED strips monteren in allerlei vormen en hoeken. Hierdoor kunnen wij extra detail geven in de vormen van het interieur zoals dashboard, deurbekleding enzovoort. Wij bouwen dit in bij alle merken. Veel merken waarbij dit erg populair is, is Mercedes, BMW, Audi en Volkswagen maar ook bij andere merken zoals Opel, Citroen, Renault en nog veel merken kunnen wij dit voor je inbouwen. Wil je een exacte prijs voor jouw auto neem dan contact met ons op!

Ambient light sfeerverlichting steeds populairder

De Ambient Light sfeerverlichting is steeds populairder ook doordat veel merken dit tegenwoordig vanaf fabriek leveren. Denk aan BMW, Mercedes, Audi en nog veel meer autofabrikanten. Sinds LED zijn intrede heeft gemaakt in de automotive sector is het allemaal veel gemakkelijker geworden. LED is zuinig, geeft weinig warmte af en is erg flexibel. Het voordeel hiervan is dat er weinig gedemonteerd hoeft te worden om dit ook in jouw auto in te bouwen. Ambient Light geeft een ruimer gevoel vooral ‘s nachts. Op die manier lijkt je auto veel ruimer. Leuk voor jezelf en indrukwekkend voor de passagiers. BMW heeft samen met Lighting Engineering Group een onderzoek gedaan naar de veiligheid van Ambient Light. Hieruit is gebleken dat Ambient Light interieurverlichting voor de bestuurder en passagiers de veiligheid kan verhogen. Bestuurders blijven alerter en extra wakker vooral ‘s nachts.

Ambient light toegestaan of illegaal?

Ambient Light in auto’s is zeker niet illegaal. Er zijn in Nederland een hoop regels wat betreft auto’s en hun uiterlijk. Wat het interieur betreft is het qua regels gelukkig allemaal niet zo streng zolang het andere weggebruikers en bestuurder maar niet afleidt. Ambient Light zelf inbouwen? Veel autofanaten gaan graag zelf aan de slag met hun auto. Wij raden dit bij het inbouwen van interieurverlichting af. Er is veel elektronische kennis nodig en dit is bij de moderne auto van tegenwoordig helaas erg complex. Het verkeerd aansluiten van bedrading kan de electronica van je auto ernstig beschadigen en in het ergste geval zelfs brand veroorzaken.

Waarom je kiest voor Blindeer koning voor het inbouwen van ambient verlichting

Bij Blindeer Koning werken gecertificeerde automonteurs die verstand van zaken hebben. Wij hebben zelfs een monteur die al 25 jaar in het vak zit. Veel van onze klanten kiezen voor ons dankzij de jarenlange ervaring in de automotive sector en onze goede klant beoordelingen. Wij bieden scherpe transparante prijzen en behandelen je auto als een koning. Door de nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij hoogwaardige producten leveren tegen scherpe prijzen. Daardoor zijn wij stukken goedkoper dan onze concurrenten.

Ieder merk en model kunnen wij onderhanden nemen van de nieuwste modellen Mercedes, BMW en Audi tot een oldtimer Mercedes. Wij draaien onze handen er niet voor om. Iedere autoliefhebber wil het beste voor zijn of haar auto. Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt als echte autofanaten zijn wij daarom de beste keuze voor het inbouwen van Ambient Light sfeerverlichting of natuurlijk voor al het andere wat wij te bieden hebben.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het om sfeerverlichting te monteren?

Het monteren van sfeerverlichting neemt meestal 2 dagen. Dit is ook erg afhankelijk van de wensen en het model auto.

Wat kost het monteren van sfeerverlichting?

De uiteindelijke prijs voor het monteren van sfeerverlichting is erg afhankelijk van de wensen en het model auto.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0