7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Autogordels Vervangen

AUTOGORDEL VERVANGEN OF VAN KLEUR VERANDEREN?

Bij Blindeer Koning kun je terecht voor het vervangen of repareren van de autogordels van jouw auto. We kunnen de banden van de autogordels vervangen door een gordel in dezelfde kleur of een gewenste kleur. De originele bevestigingen en gordelspanner blijven behouden. We vervangen de complete gordelband op professionele wijze. Het vervangen van de autogordels neemt doorgaans 1 dag in beslag bij de meeste auto’s. Indien nodig bieden wij vervangend vervoer in overleg. Wil je een autogordel van je auto vervangen omdat deze niet voldoet aan de APK-eisen door beschadiging? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Waarom Zijn Autogordels Zo Belangrijk?

Waarom Moet Je Je Autogordels Vervangen?

Autogordels zijn essentieel voor jouw veiligheid in de auto. Ze zorgen ervoor dat je bij een ongeval op je plek blijft zitten, wat het risico op ernstige verwondingen aanzienlijk vermindert. Beschadigde autogordels kunnen deze bescherming niet bieden, daarom is het cruciaal om ze zo snel mogelijk te laten vervangen. Bij de Blindeer Koning zorgen we ervoor dat de autogordels van je auto altijd in topconditie zijn.

Welke Kleuren Autogordels Zijn Beschikbaar?

Wil je de uitstraling van je auto verbeteren? Bij de Blindeer Koning kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren voor je autogordels. Of je nu gele autogordels wilt om een sportieve look aan je BMW te geven of matchende rode autogordels om je auto een persoonlijke touch te geven, wij hebben het allemaal. Met onze gekleurde autogordels kun je de look van jouw auto makkelijk veranderen.

Veiligheid en Keuring

Wat Te Doen Bij APK Afkeur Van Autogordels?

Zijn je autogordels afgekeurd tijdens de APK keuring? Geen zorgen, bij de Blindeer Koning helpen we je graag. Beschadigde gordels kunnen leiden tot APK afkeur, wat betekent dat je auto niet de weg op mag totdat het probleem is verholpen. Wij zorgen ervoor dat je autogordels snel worden vervangen zodat je auto weer voldoet aan alle APK-veiligheidseisen.

Hoe Controleer Je Of Jouw Autogordels Veilig Zijn?

Regelmatige controle van je autogordels is essentieel. Kijk naar tekenen van slijtage of schade aan de gordelband en controleer of de gordelspanner goed werkt. Als je twijfelt over de veiligheid van jouw gordels, neem dan contact op met de Blindeer Koning. Wij gebruiken uitsluitend gecertificeerde autogordels en garanderen dat al onze vervangende gordels voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

ONZE GARANTIE!

Wij staan volledig achter ons werk en bieden onze klanten 1 jaar garantie op alle reparaties en vervangingen van autogordels. Mocht je binnen deze termijn problemen ondervinden met een door ons gerepareerde of vervangen autogordel, dan zullen we dit kosteloos voor je oplossen.

De veiligheid staat op nummer 1!

Wij maken gebruik van een industriële naaimachine in combinatie met gecertificeerde gordelbanden en garen. Het vervangen van de autogordels in een leuke kleur geeft een totaal andere uitstraling aan het interieur. Ook al is een autogordel slechts een klein onderdeel van het totale interieur, je zult echt het verschil zien wanneer je jouw gordels hebt laten vervangen door een kleur die past bij jouw stijl!

Wat kost het vervangen van de autogordels?

We bieden verschillende mogelijkheden aan:

Om de gordelband te kunnen vervangen, hebben we de gordelspanner van de auto nodig, die kunnen we demonteren. Je kunt er ook voor kiezen om deze zelf gedemonteerd aan te leveren. Indien gewenst kunnen wij tegen een meerprijs de in- en uitbouw van de gordelspanner verzorgen. Het vervangen van de gordelband bij een gedemonteerde gordelspanner begint vanaf €75,- inclusief btw per stuk. De kosten voor het vervangen van de gordelband, inclusief in- en uitbouw van de gordelspanner, varieert per merk en model. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.

Richtprijzen inclusief in- en uitbouw van de gordelspanner:

  • Vervanging van 1 gordelband inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €175,-.
  • Vervanging van 2 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €275,-.
  • Vervanging van 4 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €500,-.
  • Vervanging van 5 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €650,-.

Wil je een exacte prijs voor jouw auto, neem dan contact met ons op!

Welke kleuren autogordels zijn er?

Ben je uitgekeken op de huidige kleur van jouw veiligheidsgordels? Bij de Blindeer Koning heb je de keuze uit een breed scala aan kleuren en patronen, van de originele zwarte gordelband tot BMW M gordelbanden. We kunnen zelfs matchende gordels plaatsen in de kleur van de remklauwen of stiksels van de autobekleding. Met de gekleurde autogordels kun je eenvoudig de uitstraling van jouw auto veranderen.

Onze Service in Delft

Waarom Kiezen Voor De Blindeer Koning?

Bij de Blindeer Koning bieden we een super snelle service en gebruiken we alleen gecertificeerde autogordels. Onze klanten waarderen onze goede service en de garantie dat al onze vervangende gordels voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Wij staan volledig achter ons werk en lossen eventuele problemen kosteloos voor je op. Kom langs in Delft en ervaar onze uitstekende service zelf.

Welke Service Voor Bedrijven Bieden Wij?

Naast particuliere klanten bieden wij ook service voor bedrijven. Of je nu een groot wagenpark hebt of een enkele bedrijfsauto, wij zorgen ervoor dat al jouw voertuigen voorzien zijn van hoogwaardige gordels.

Autogordel service voor bedrijven

Voor autobedrijven bieden wij een speciale, supersnelle service aan. Zodra de gordels bij ons worden bezorgd, gaan wij er direct mee aan de slag zodat we ze dezelfde dag nog kunnen terugsturen. Op deze manier kunnen we de klant snel van dienst zijn en een betrouwbare en efficiënte service bieden.

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  1. Service: We denken met de klant mee en staan altijd klaar om te assisteren en te adviseren waar nodig.
  2. Kwaliteit: We gebruiken uitsluitend gecertificeerde gordelbanden en garen die voldoen aan alle Europese veiligheidseisen.
  3. Deskundigheid: Onze gespecialiseerde monteur heeft al 30 jaar ervaring in de autobranche.
  4. Snelheid: Zodra de gordels worden bezorgd, gaan we er direct mee aan de slag en zorgen we ervoor dat ze dezelfde dag nog retour gestuurd worden.

Je kunt de gordels naar onderstaand adres sturen. Vergeet niet duidelijk je gegevens en telefoonnummer te vermelden.

Blindeer Koning
Cyclotronweg 53
2629HN Delft

Veelgestelde vragen

Is mijn gordel nog veilig als deze beschadigd is of rafelt aan de randen?

Beschadigingen of rafelen van de gordel verzwakken deze, wat de sterkte en werking kan verminderen. We raden aan om een beschadigde of versleten gordel zo snel mogelijk te laten vervangen.

Kan mijn vastzittende gordel of een gordel die niet meer oprolt worden gerepareerd?

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van de gordelband. Helaas voeren wij geen reparaties uit aan de spanner (oprolmechaniek).

Zijn er wettelijke eisen waaraan autogordels moeten voldoen bij vervanging?

Zeker, autogordels dienen te voldoen aan Europese veiligheidsnormen. Wij garanderen dat al onze vervangende gordels aan deze normen voldoen.

Hoe lang duurt het om een gordelband te vervangen?

Het vervangen of repareren van autogordels vereist precisiewerk. Dat kost tijd, waarbij veiligheid voorop staat. Iedere auto is anders, waardoor de duur per merk en model varieert. Sommige auto's hebben complexe gordelsystemen, wat meer tijd vergt. Over het algemeen duurt het vervangen van een autogordel tussen de 30 en 120 minuten. Voor een nauwkeurige schatting voor jouw auto, neem contact op met onze specialisten.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Impressie

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0