7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Autogordels Repareren

Het Belang van Autogordel Reparatie: Veiligheid en APK-goedkeuring

Bij de Blindeer Koning in Delft kun je terecht voor professionele autogordel reparatie. Autogordels zijn cruciaal voor de veiligheid van zowel de bestuurder als de passagiers. Ontdek het belang van het repareren van gordels van jouw auto, de verschillende diensten die wij aanbieden, en hoe wij ervoor zorgen dat jouw auto weer veilig de weg op kunt.

Waarom Moet Je Je Gordels Repareren?

Veiligheid Eerst

Autogordels zijn essentieel voor jouw veiligheid en die van je passagiers. Bij een ongeval zorgen gordels ervoor dat je op je plek blijft zitten, waardoor het risico op ernstige verwondingen aanzienlijk wordt verminderd. Beschadigde of versleten gordels kunnen deze bescherming niet bieden, waardoor het noodzakelijk is om ze te laten repareren.

APK Afkeur Voorkomen

Een beschadigde gordel kan leiden tot een afkeur bij de APK keuring. Zonder goed functionerende gordels mag je auto niet de weg op. Door tijdig je autogordels te laten repareren, zorg je ervoor dat je auto altijd aan de APK-veiligheidseisen voldoet.

Hoe Herken Je Beschadigde Autogordels?

Tekenen van Slijtage of Schade

Let op tekenen van slijtage, zoals gerafelde randen, scheuren of vervormingen in de gordelband. Controleer ook het mechanisme van de gordelspanner om te zien of de gordel soepel in- en uitrolt. Als je enige vorm van beschadiging opmerkt, is het tijd om actie te ondernemen.

Problemen met het Mechanisme

Als de gordel niet meer goed oprolt of vastklikt, kan dit wijzen op een defect in het mechanisme. Dit soort problemen vereisen professionele aandacht om ervoor te zorgen dat de gordel weer veilig en betrouwbaar werkt.

Waarom Kiezen Voor De Blindeer Koning?

Met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche beschikken wij over de kennis en expertise om alle soorten autogordels te repareren. Wij vervangen en/of herstellen gordels van alle automerken en zorgen ervoor dat je weer veilig de weg op kunt.

Onze Expertise En Hoogwaardige Service

Onze klanten waarderen onze snelle en efficiënte service. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat elke reparatie aan de hoogste normen voldoet. Bovendien bieden wij garantie op al onze reparaties, zodat je met gemoedsrust de weg op kunt.

Wat kost het vervangen van de autogordels?

We bieden verschillende mogelijkheden aan om jouw autogordels weer in perfecte staat te laten verkeren:

Om de gordelband te kunnen vervangen, hebben we de gordelspanner van de auto nodig, die kunnen we demonteren. Je kunt er ook voor kiezen om deze zelf gedemonteerd aan te leveren. Indien gewenst kunnen wij tegen een meerprijs de in- en uitbouw van de gordelspanner verzorgen. Het vervangen van de gordelband bij een gedemonteerde gordelspanner begint vanaf €75,- inclusief btw per stuk. De kosten voor het vervangen van de gordelband, inclusief in- en uitbouw van de gordelspanner, varieert per merk en model. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.

Richtprijzen inclusief in- en uitbouw van de gordelspanner:

  • Vervanging van 1 gordelband inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €175,-.
  • Vervanging van 2 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €275,-.
  • Vervanging van 4 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €500,-.
  • Vervanging van 5 gordelbanden inclusief in- en uitbouwen: gemiddeld €650,-.

Wil je een exacte prijs voor jouw auto, neem dan contact met ons op!

Welke Opties Zijn Er Voor Gekleurde Autogordels?

Personaliseer Je Auto Met Diverse Kleuren

Wil je de uitstraling van je auto verbeteren? Bij De Blindeer Koning bieden we een breed scala aan kleuren voor je autogordels. Of je nu gaat voor gele autogordels om een sportieve look te creëren of matchende rode gordels om bij je interieur te passen, de opties zijn eindeloos.

Onze Service in Delft

Waarom Kiezen Voor De Blindeer Koning?

Bij de Blindeer Koning bieden we een super snelle service en gebruiken we alleen gecertificeerde autogordels. Onze klanten waarderen onze goede service en de garantie dat al onze vervangende gordels voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Wij staan volledig achter ons werk en lossen eventuele problemen kosteloos voor je op. Kom langs in Delft en ervaar onze uitstekende service zelf.

Welke Service Voor Bedrijven Bieden Wij?

Naast particuliere klanten bieden wij ook service voor bedrijven. Of je nu een groot wagenpark hebt of een enkele bedrijfsauto, wij zorgen ervoor dat al jouw voertuigen voorzien zijn van hoogwaardige gordels.

Autogordel service voor bedrijven

Voor autobedrijven bieden wij een speciale, supersnelle service aan. Zodra de gordels bij ons worden bezorgd, gaan wij er direct mee aan de slag zodat we ze dezelfde dag nog kunnen terugsturen. Op deze manier kunnen we de klant snel van dienst zijn en een betrouwbare en efficiënte service bieden.

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  1. Service: We denken met de klant mee en staan altijd klaar om te assisteren en te adviseren waar nodig.
  2. Kwaliteit: We gebruiken uitsluitend gecertificeerde gordelbanden en garen die voldoen aan alle Europese veiligheidseisen.
  3. Deskundigheid: Onze gespecialiseerde monteur heeft al 30 jaar ervaring in de autobranche.
  4. Snelheid: Zodra de gordels worden bezorgd, gaan we er direct mee aan de slag en zorgen we ervoor dat ze dezelfde dag nog retour gestuurd worden.

Je kunt de gordels naar onderstaand adres sturen. Vergeet niet duidelijk je gegevens en telefoonnummer te vermelden.

Blindeer Koning
Cyclotronweg 53
2629HN Delft

Veelgestelde vragen

Is mijn gordel nog veilig als deze beschadigd is of rafelt aan de randen?

Beschadigingen of rafelen van de gordel verzwakken deze, wat de sterkte en werking kan verminderen. We raden aan om een beschadigde of versleten gordel zo snel mogelijk te laten vervangen.

Kan mijn vastzittende gordel of een gordel die niet meer oprolt worden gerepareerd?

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van de gordelband. Helaas voeren wij geen reparaties uit aan de spanner (oprolmechaniek).

Zijn er wettelijke eisen waaraan autogordels moeten voldoen bij vervanging?

Zeker, autogordels dienen te voldoen aan Europese veiligheidsnormen. Wij garanderen dat al onze vervangende gordels aan deze normen voldoen.

Hoe lang duurt het om een gordelband te vervangen?

Het vervangen of repareren van autogordels vereist precisiewerk. Dat kost tijd, waarbij veiligheid voorop staat. Iedere auto is anders, waardoor de duur per merk en model varieert. Sommige auto's hebben complexe gordelsystemen, wat meer tijd vergt. Over het algemeen duurt het vervangen van een autogordel tussen de 30 en 120 minuten. Voor een nauwkeurige schatting voor jouw auto, neem contact op met onze specialisten.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Impressie

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0