7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Voorwaarden Car Wrapping

– Wij wrappen uitsluitend met eigen materiaal van de merken 3M of Avery

– Voertuigen dienen bij aanlevering gewassen en zonder wax en vuilresten geleverd te worden. Extra schoonmaakkosten worden gefactureerd.

– Ongespoten delen worden standaard niet gewrapt en vallen niet onder het geoffreerde bedrag, tenzij anders vermeld in de offerte.

– Voertuigen met (herstelde) lakschade en of andere schade of ouder dan 3 jaar worden op eigen risico gewrapt.

– Het voertuig dient 12 uur voor uitvoering bij ons schoon aangeleverd te worden. Om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen dient het voertuig te acclimatiseren in onze werkplaats. Ook raden wij aan als de auto net gewrapt is deze nog een nacht te laten staan in onze werkplaats zodat de wrap zijn optimale kleefkracht kan bereiken bij de juiste temperatuur.

– Wij wrappen naar binnen vallende delen achter de naden van portieren en de achter en voor klep worden gewrapt tot over de eerste rand!. Indien er meerdere kleuren folie op een vlak gemonteerd worden of bij delen die groter zijn dan de breedte van de folie of bij extreme vormen zal de folie overlappend gemonteerd worden. Meerwerk wordt apart gefactureerd. bv. Deurstijlen, dakranden, beugels, spoilers, gril, lucht inlaat, enz. tenzij in de offerte vermeld.

– Voor het monteren van de carwrap worden de emblemen en typeplaatjes verwijderd. Deze kunnen niet altijd worden teruggeplaatst. In dat soort gevallen kunnen wij tegen betaling de originele emblemen en typeplaatjes bij de dealer bestellen en terug monteren.

– Wij vragen bij iedere opdracht een aanbetaling van 40% op het totale factuurbedrag.

– Bij het wrappen van interieurdelen waar een airbag in of onder gemonteerd zit kan het zijn dat deze niet of niet volledig werkt zoals bedoeld, wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor schade in welke vorm dan ook die hierdoor ontstaat.

– Het verwijderen van de wrapfolie zal afhankelijk van de conditie van de lak geen probleem zijn, echter zijn wij NIET aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de wrap folie.

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0