7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Peugeot wrappen

Peugeot Car Wrap

Ben jij de trotse bezitter van een prachtige Peugeot, maar vind je de standaardlak een beetje aan de saaie kant? Overweeg dan je Peugeot te laten wrappen! Door je auto te wrappen, bescherm je niet alleen de originele laklaag, maar het biedt je ook de mogelijkheid om deze bescherming in de toekomst veilig te verwijderen. Of je nu kiest voor een opvallend goud, levendig geel, of een stijlvolle matte grijze finish, de keuze is volledig aan jou!

Peugeot wrappen, wat kost dat?

De prijs hangt volledig af van de wensen, er zijn namelijk veel opties als het gaat om kleur, type wrap en het type auto.

Segment Akleine 3-deurs auto zoals: VW Up, Fiat 500, etc.Vanaf: €1.750,-
Segment Bhatchback auto zoals: VW Golf, Audi a3, etc.Vanaf: €2.150,-
Segment Csedan auto zoals: Audi a4, BMW 3-serie, etc.Vanaf: €2.450,-
Segment Dstation auto zoals: Audi a4, BMW 3-serie, etc.Vanaf: €2.550,-
Segment Esuv auto zoals: Audi q5, BMW x5, etc.Vanaf: €2.750,-
Segment Fsport auto zoals: Audi r8, Ferarri, Lamborgini, etc.Vanaf: €2.950,-

Losse Peugeot auto onderdelen wrappen

Je kunt ook kiezen om losse delen van je auto te wrappen. Denk aan alleen het dak, de motorkap of de zijspiegels. Natuurlijk is het mogelijk om andere delen te laten wrappen. Hier vind je een indicatie van de kosten voor het wrappen van deze losse onderdelen.

Dak wrappen Vanaf: €250,-
Motorkap wrappen Vanaf: €200,-
Zijspiegels wrappen Vanaf: €150,-

De genoemde prijzen zijn incl. arbeid, materialen en 21% BTW. De uiteindelijke prijs voor je auto is erg afhankelijk van verschillende factoren zoals: type folie, grootte van de auto, de vormen van de auto, etc.

Auto wrappen kleuren

Moeilijk hè, een keuze maken uit alle kleuren wrapfolie. Ons assortiment is super uitgebreid en we delen het graag met je. Kom gezellig eens langs voor een afspraak, dan bekijken we samen welke kleur autowrap het beste bij je auto past.

Wat zijn de mogelijkheden van car wrapping?

De mogelijkheden van car wrapping zijn eindeloos. Je kunt kiezen uit heel veel kleuren en structuren. Je kunt je volledige auto laten wrappen, maar je kunt ook alleen bepaalde delen laten doen. Wil je alleen het dak van je auto wrappen? Dat kan. Wil je de zijspiegels in een andere kleur of wil je alleen de motorkap aanpakken? Met car wrapping is dat allemaal mogelijk. Je kunt zelfs het interieur laten wrappen, zoals de deurlijsten of delen van het dashboard.

  • Glans, mat, of met een structuur: carwrap is beschikbaar in oneindig veel kleuren en structuren.
  • Je bedrijfsauto laten wrappen: je kunt je bedrijfsauto compleet laten wrappen met je eigen logo en foto’s.
  • Losse delen wrappen: we kunnen ook delen van je auto wrappen, zoals het dak, de zijspiegels, en de motorkap, om je auto een hele nieuwe look te geven.
  • Interieur wrappen: bij de Blindeer Koning is het wrappen van deurlijsten, sierlijsten, en middenconsoles ook geen enkel probleem.

Al onze folies zijn professionele Wrapfolies van de merken 3M en Avery. De prijzen van onze diensten vind je hier.
Wil je meer informatie over car wrapping? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en antwoorden op al je vragen.

Personaliseer jouw Peugeot nog verder

Wist je dat jouw Peugeot nog verder gepersonaliseerd kan worden? Overweeg bijvoorbeeld het ontchromen van chromen details, het blinderen van de autoruiten of het vervangen van de standaard autogordels door op maat gemaakte custom autogordels in een kleur naar keuze. Dit kan perfect afgestemd worden op de kleur van je nieuwe wrap.

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn wrap onderhouden?

Belangrijkste is dat de auto regelmatig gewassen wordt. Beste is om dat elke 2 weken te doen. Dit kan handwas zijn maar je kan ook met de auto door de wasstraat, maar belangrijk is om naar een goeie wasstraat te gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor krassen of andere beschadigingen. Beste blijft om met de hand te wassen. We raden ook aan om een keramische coating over een wrap te kiezen omdat:

  1. Langdurige Glans: Een keramische coating behoudt de glans van de wrap langer en versterkt de kleuren.
  2. Makkelijker Schoonmaken: De coating zorgt voor een glad oppervlak dat vuil en water afstoot, wat het schoonmaken vereenvoudigt.
  3. Bescherming tegen Schade: Het biedt bescherming tegen krassen, steenslag en andere lichte schade, waardoor je wrap langer mooi blijft.
  4. Behoud van Investering: Het beschermt niet alleen de look van je wrap, maar behoudt ook de waarde van je voertuig.
  5. Totale Bescherming: Een keramische coating vormt een onzichtbaar schild dat je wrap en lak beschermt tegen allerlei omgevingsfactoren, inclusief UV-straling.
Kan ik met mijn gewrapte auto door de wasstraat?

De folieproducenten raden het af om door een wasstraat te rijden. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je met je gewrapte auto gerust door een wasstraat kunt rijden voor een passend programma. Bij voorkeur een redelijk moderne wasstraat met zachte borstels, i.pv. een oudere wasstraat met hardere borstels. Echter willen wij je erop attenderen dat het gebruik van de wasstraat volledig op eigen risico is. Vlekken zoals vogelpoep, boomschors en teer dienen zo snel mogelijk verwijderd te worden om het intrekken van de vlekken in de folie te voorkomen.

Waarom kan ik mijn auto bij een ander carwrap bedrijf voor veel minder laten wrappen?

De kwaliteit van een carwrap hangt af van het gebruikte materiaal en de werkwijze. Bij ons wordt alles gedemonteerd, zodat we de folie overal netjes kunnen aanbrengen en niet zomaar ergens afsnijden. Een perfecte afwerking vergt tijd, maar is essentieel voor de duurzaamheid van je wrap. Een goed aangebrachte carwrap gaat minimaal 5 tot 7 jaar mee. Daarom bieden wij ook een garantie van 3 jaar op de montage van de folie.

Worden er delen op mijn auto gedemonteerd?

Ja, wij demonteren onder andere de spiegels, handgrepen, raamlijsten en voorbumper. Wij doen dit om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Naar onze mening kan een perfecte carwrap niet zonder demontage.

Ik heb krassen op mijn auto/motor, zijn deze niet meer te zien na het wrappen?

Ja en nee. Lichte krassen waar je niet met je nagel achter blijft hangen zullen niet meer zichtbaar zijn. De wat diepere krassen zul je helaas toch door de folie heen zien. Uiteraard kunnen wij eerst de krassen repareren alvorens te wrappen.

Doen jullie ook aan Plastidippen?

Nee wij Plastidippen niet. Uit eigen ervaring weten wij dat dit niet de kwaliteit geeft waar wij naar streven.

Wat is de levensduur van de wrap folie?

De gemiddelde levensduur bedraagt ongeveer 5 jaar. Maar kan ook oplopen tot 7 of 8 jaar, mits goed onderhouden.

Kan de auto op locatie gewrapt worden?

Voor particulieren wrappen wij uitsluitend in onze eigen werkplaats. Voor dealer bedrijven kunnen wij een uitzondering maken en de auto in een schone, stofvrije en goed verlichte ruimte wrappen.

Is alles aan een auto te wrappen?

Ongespoten kunststof delen zoals sommige stootlijsten, spiegels en bumpers zijn niet te wrappen. Alleen gladde delen zoals de lak en bijvoorbeeld chrome raamlijsten.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0