7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Opel wrappen

Opel Car Wrap

Ben je in het bezit van een Opel en wil je deze een unieke uitstraling geven? Overweeg dan jouw Opel te wrappen. Deze techniek beschermt de originele lak en biedt je de mogelijkheid om op elk moment terug te schakelen naar de originele kleur. Kies uit fris groen, hemelsblauw of stijlvol matgrijs en maak jouw Opel bijzonder!

Opel wrappen, wat kost dat?

De prijs hangt volledig af van de wensen, er zijn namelijk veel opties als het gaat om kleur, type wrap en het type auto.

Segment Akleine 3-deurs auto zoals: VW Up, Fiat 500, etc.Vanaf: €1.750,-
Segment Bhatchback auto zoals: VW Golf, Audi a3, etc.Vanaf: €2.150,-
Segment Csedan auto zoals: Audi a4, BMW 3-serie, etc.Vanaf: €2.450,-
Segment Dstation auto zoals: Audi a4, BMW 3-serie, etc.Vanaf: €2.550,-
Segment Esuv auto zoals: Audi q5, BMW x5, etc.Vanaf: €2.750,-
Segment Fsport auto zoals: Audi r8, Ferarri, Lamborgini, etc.Vanaf: €2.950,-

Losse Opel auto onderdelen wrappen

Je kunt ervoor kiezen om specifieke delen van je auto te laten wrappen. Denk bijvoorbeeld aan alleen het dak, de motorkap of de zijspiegels. Uiteraard is het mogelijk om andere onderdelen naar wens te wrappen. Op onze website vind je een overzicht van de kosten voor het wrappen van deze specifieke auto-onderdelen.

Dak wrappenVanaf: €250,-
Motorkap wrappenVanaf: €200,-
Zijspiegels wrappenVanaf: €150,-

De genoemde prijzen zijn incl. arbeid, materialen en 21% BTW. De uiteindelijke prijs voor je auto is erg afhankelijk van verschillende factoren zoals: type folie, grootte van de auto, de vormen van de auto, etc.

Auto wrappen kleuren

Moeilijk hè, een keuze maken uit alle kleuren wrapfolie. Ons assortiment is super uitgebreid en we delen het graag met je. Kom gezellig eens langs voor een afspraak, dan bekijken we samen welke kleur autowrap het beste bij je auto past.

Wat zijn de mogelijkheden van car wrapping?

De wereld van car wrapping is eindeloos divers. Je hebt de keuze uit een breed scala aan kleuren en texturen. Of je nu je hele auto wilt transformeren of slechts enkele onderdelen wilt benadrukken, met car wrapping is alles mogelijk. Overweeg een wrap voor het dak, contrasterende kleuren voor de zijspiegels, of een unieke aanpassing van de motorkap. Car wrapping biedt je de kans om je auto een persoonlijke touch te geven. Ook het interieur van je auto kan aangepast worden, zoals de deurlijsten of delen van het dashboard.

Of je nu kiest voor een glanzende, matte, of een specifiek gestructureerde afwerking, car wrap is beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen. Wil je je bedrijfsauto personaliseren met je eigen logo en afbeeldingen? Dat is zeker mogelijk. Daarnaast bieden we ook de optie om specifieke onderdelen zoals het dak, de zijspiegels en de motorkap te wrappen voor een volledig nieuwe look.

Voor het wrappen van interieuronderdelen zoals deurlijsten, sierlijsten en middenconsoles, ben je bij de Blindeer Koning aan het juiste adres. Wij gebruiken alleen professionele wrapfolies van topmerken zoals 3M en Avery. Voor een indicatie van onze tarieven, kun je een kijkje nemen op onze website.

Geïnteresseerd in meer informatie over car wrapping? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en antwoorden op al je vragen.

Personaliseer jouw Opel nog verder

Wist je dat jouw Opel nog verder gepersonaliseerd kan worden? Overweeg bijvoorbeeld het ontchromen van chromen details, het blinderen van de autoruiten of het vervangen van de standaard autogordels door op maat gemaakte custom autogordels in een kleur naar keuze. Dit kan perfect afgestemd worden op de kleur van je nieuwe wrap.

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn wrap onderhouden?

Belangrijkste is dat de auto regelmatig gewassen wordt. Beste is om dat elke 2 weken te doen. Dit kan handwas zijn maar je kan ook met de auto door de wasstraat, maar belangrijk is om naar een goeie wasstraat te gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor krassen of andere beschadigingen. Beste blijft om met de hand te wassen. We raden ook aan om een keramische coating over een wrap te kiezen omdat:

  1. Langdurige Glans: Een keramische coating behoudt de glans van de wrap langer en versterkt de kleuren.
  2. Makkelijker Schoonmaken: De coating zorgt voor een glad oppervlak dat vuil en water afstoot, wat het schoonmaken vereenvoudigt.
  3. Bescherming tegen Schade: Het biedt bescherming tegen krassen, steenslag en andere lichte schade, waardoor je wrap langer mooi blijft.
  4. Behoud van Investering: Het beschermt niet alleen de look van je wrap, maar behoudt ook de waarde van je voertuig.
  5. Totale Bescherming: Een keramische coating vormt een onzichtbaar schild dat je wrap en lak beschermt tegen allerlei omgevingsfactoren, inclusief UV-straling.
Kan ik met mijn gewrapte auto door de wasstraat?

De folieproducenten raden het af om door een wasstraat te rijden. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je met je gewrapte auto gerust door een wasstraat kunt rijden voor een passend programma. Bij voorkeur een redelijk moderne wasstraat met zachte borstels, i.pv. een oudere wasstraat met hardere borstels. Echter willen wij je erop attenderen dat het gebruik van de wasstraat volledig op eigen risico is. Vlekken zoals vogelpoep, boomschors en teer dienen zo snel mogelijk verwijderd te worden om het intrekken van de vlekken in de folie te voorkomen.

Waarom kan ik mijn auto bij een ander carwrap bedrijf voor veel minder laten wrappen?

De kwaliteit van een carwrap hangt af van het gebruikte materiaal en de werkwijze. Bij ons wordt alles gedemonteerd, zodat we de folie overal netjes kunnen aanbrengen en niet zomaar ergens afsnijden. Een perfecte afwerking vergt tijd, maar is essentieel voor de duurzaamheid van je wrap. Een goed aangebrachte carwrap gaat minimaal 5 tot 7 jaar mee. Daarom bieden wij ook een garantie van 3 jaar op de montage van de folie.

Worden er delen op mijn auto gedemonteerd?

Ja, wij demonteren onder andere de spiegels, handgrepen, raamlijsten en voorbumper. Wij doen dit om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Naar onze mening kan een perfecte carwrap niet zonder demontage.

Ik heb krassen op mijn auto/motor, zijn deze niet meer te zien na het wrappen?

Ja en nee. Lichte krassen waar je niet met je nagel achter blijft hangen zullen niet meer zichtbaar zijn. De wat diepere krassen zul je helaas toch door de folie heen zien. Uiteraard kunnen wij eerst de krassen repareren alvorens te wrappen.

Doen jullie ook aan Plastidippen?

Nee wij Plastidippen niet. Uit eigen ervaring weten wij dat dit niet de kwaliteit geeft waar wij naar streven.

Wat is de levensduur van de wrap folie?

De gemiddelde levensduur bedraagt ongeveer 5 jaar. Maar kan ook oplopen tot 7 of 8 jaar, mits goed onderhouden.

Kan de auto op locatie gewrapt worden?

Voor particulieren wrappen wij uitsluitend in onze eigen werkplaats. Voor dealer bedrijven kunnen wij een uitzondering maken en de auto in een schone, stofvrije en goed verlichte ruimte wrappen.

Is alles aan een auto te wrappen?

Ongespoten kunststof delen zoals sommige stootlijsten, spiegels en bumpers zijn niet te wrappen. Alleen gladde delen zoals de lak en bijvoorbeeld chrome raamlijsten.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0