7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Nissan wrappen

Nissan Car Wrap

Ben je de trotse eigenaar van een Nissan en op zoek naar een manier om je auto uniek te maken? Het wrappen van je Nissan is de perfecte oplossing! Wrappen beschermt niet alleen de oorspronkelijke lak van je auto, maar geeft je ook de vrijheid om later veilig terug te keren naar de originele staat. Of je nu valt voor het idee van schitterend goud, energiek geel, of een elegant matgrijs, jij bepaalt helemaal zelf hoe je Nissan eruit gaat zien!

Nissan wrappen, wat kost dat?

De prijs hangt volledig af van de wensen, er zijn namelijk veel opties als het gaat om kleur, type wrap en het type auto.

Segment Akleine 3-deurs auto zoals: VW Up, Fiat 500, etc.Vanaf: €1.750,-
Segment Bhatchback auto zoals: VW Golf, Audi a3, etc.Vanaf: €2.150,-
Segment Csedan auto zoals: Audi a4, BMW 3-serie, etc.Vanaf: €2.450,-
Segment Dstation auto zoals: Audi a4, BMW 3-serie, etc.Vanaf: €2.550,-
Segment Esuv auto zoals: Audi q5, BMW x5, etc.Vanaf: €2.750,-
Segment Fsport auto zoals: Audi r8, Ferarri, Lamborgini, etc.Vanaf: €2.950,-

Losse Nissan auto onderdelen wrappen

Je kunt ook kiezen om losse delen van je auto te wrappen. Denk aan alleen het dak, de motorkap of de zijspiegels. Natuurlijk is het mogelijk om andere delen te laten wrappen. Hier vind je een indicatie van de kosten voor het wrappen van deze losse onderdelen.

Dak wrappen Vanaf: €250,-
Motorkap wrappen Vanaf: €200,-
Zijspiegels wrappen Vanaf: €150,-

De genoemde prijzen zijn incl. arbeid, materialen en 21% BTW. De uiteindelijke prijs voor je auto is erg afhankelijk van verschillende factoren zoals: type folie, grootte van de auto, de vormen van de auto, etc.

Auto wrappen kleuren

Lastig, hè, kiezen uit zo’n breed assortiment wrapfolies? We hebben een enorme selectie en delen deze graag met jou. Maak gerust eens een afspraak en kom langs, dan ontdekken we samen welke kleur autowrap het beste bij jouw auto past.

Wat zijn de mogelijkheden van car wrapping?

De wereld van car wrapping biedt oneindige mogelijkheden. Er is een uitgebreide keuze aan kleuren en texturen beschikbaar. Of je nu je hele auto een nieuwe look wilt geven of slechts enkele onderdelen wilt accentueren, alles is mogelijk. Denk aan een wrap voor alleen het dak van je auto, de zijspiegels in een contrasterende kleur, of misschien wil je juist de motorkap onder handen nemen. Car wrapping maakt deze persoonlijke touch bereikbaar. Zelfs het interieur van je auto kan worden aangepakt, zoals de deurlijsten of bepaalde delen van het dashboard.

Of je nu gaat voor glanzend, mat, of met een specifieke structuur, car wrap is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en structuren. Overweeg je jouw bedrijfsauto te laten wrappen? Volledig personaliseren met je eigen logo en foto’s behoort tot de opties. We bieden ook de mogelijkheid om specifieke onderdelen van je auto te wrappen, zoals het dak, de zijspiegels, en de motorkap, om zo je voertuig een volledig nieuwe uitstraling te geven.

Voor het interieurwrappen, zoals deurlijsten, sierlijsten, en middenconsoles, ben je bij de Blindeer Koning ook aan het juiste adres. We gebruiken uitsluitend professionele wrapfolies van topmerken zoals 3M en Avery. Voor de prijzen van onze diensten, kun je hier een kijkje nemen.

Geïnteresseerd in meer informatie over car wrapping? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en antwoorden op al je vragen.

Personaliseer jouw Nissan nog verder

Wist je dat jouw Nissan nog verder aangepast kan worden aan jouw unieke stijl? Denk bijvoorbeeld aan het ontchromen van de chromen details voor een strakkere look, het  blinderen van de autoruiten voor meer privacy en bescherming tegen de zon, of het vervangen van de standaard autogordels door custom autogordels in een kleur die jij mooi vindt. Deze aanpassingen kunnen perfect worden afgestemd op de kleur van jouw nieuwe wrap, waardoor je Nissan een volledig gepersonaliseerde uitstraling krijgt.

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn wrap onderhouden?

Belangrijkste is dat de auto regelmatig gewassen wordt. Beste is om dat elke 2 weken te doen. Dit kan handwas zijn maar je kan ook met de auto door de wasstraat, maar belangrijk is om naar een goeie wasstraat te gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor krassen of andere beschadigingen. Beste blijft om met de hand te wassen. We raden ook aan om een keramische coating over een wrap te kiezen omdat:

  1. Langdurige Glans: Een keramische coating behoudt de glans van de wrap langer en versterkt de kleuren.
  2. Makkelijker Schoonmaken: De coating zorgt voor een glad oppervlak dat vuil en water afstoot, wat het schoonmaken vereenvoudigt.
  3. Bescherming tegen Schade: Het biedt bescherming tegen krassen, steenslag en andere lichte schade, waardoor je wrap langer mooi blijft.
  4. Behoud van Investering: Het beschermt niet alleen de look van je wrap, maar behoudt ook de waarde van je voertuig.
  5. Totale Bescherming: Een keramische coating vormt een onzichtbaar schild dat je wrap en lak beschermt tegen allerlei omgevingsfactoren, inclusief UV-straling.
Kan ik met mijn gewrapte auto door de wasstraat?

De folieproducenten raden het af om door een wasstraat te rijden. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je met je gewrapte auto gerust door een wasstraat kunt rijden voor een passend programma. Bij voorkeur een redelijk moderne wasstraat met zachte borstels, i.p.v. een oudere wasstraat met hardere borstels. Echter willen wij je erop attenderen dat het gebruik van de wasstraat volledig op eigen risico is. Vlekken zoals vogelpoep, boomschors en teer dienen zo snel mogelijk verwijderd te worden om het intrekken van de vlekken in de folie te voorkomen.

Waarom kan ik mijn auto bij een ander carwrap bedrijf voor veel minder laten wrappen?

De kwaliteit van een carwrap hangt af van het gebruikte materiaal en de werkwijze. Bij ons wordt alles gedemonteerd, zodat we de folie overal netjes kunnen aanbrengen en niet zomaar ergens afsnijden. Een perfecte afwerking vergt tijd, maar is essentieel voor de duurzaamheid van je wrap. Een goed aangebrachte carwrap gaat minimaal 5 tot 7 jaar mee. Daarom bieden wij ook een garantie van 3 jaar op de montage van de folie.

Worden er delen op mijn auto gedemonteerd?

Ja, wij demonteren onder andere de spiegels, handgrepen, raamlijsten en voorbumper. Wij doen dit om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Naar onze mening kan een perfecte carwrap niet zonder demontage.

Ik heb krassen op mijn auto/motor, zijn deze niet meer te zien na het wrappen?

Ja en nee. Lichte krassen waar je niet met je nagel achter blijft hangen zullen niet meer zichtbaar zijn. De wat diepere krassen zul je helaas toch door de folie heen zien. Uiteraard kunnen wij eerst de krassen repareren alvorens te wrappen.

Doen jullie ook aan Plastidippen?

Nee wij Plastidippen niet. Uit eigen ervaring weten wij dat dit niet de kwaliteit geeft waar wij naar streven.

Wat is de levensduur van de wrap folie?

De gemiddelde levensduur bedraagt ongeveer 5 jaar. Maar kan ook oplopen tot 7 of 8 jaar, mits goed onderhouden.

Kan de auto op locatie gewrapt worden?

Voor particulieren wrappen wij uitsluitend in onze eigen werkplaats. Voor dealer bedrijven kunnen wij een uitzondering maken en de auto in een schone, stofvrije en goed verlichte ruimte wrappen.

Is alles aan een auto te wrappen?

Ongespoten kunststof delen zoals sommige stootlijsten, spiegels en bumpers zijn niet te wrappen. Alleen gladde delen zoals de lak en bijvoorbeeld chrome raamlijsten.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0