7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Auto wrappen Den Haag

Laat jouw auto wrappen in Den Haag

Het wrappen van een auto in Den Haag houdt in dat je auto wordt voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie. Door je auto in Den Haag te laten wrappen, bescherm je niet alleen de lak, maar krijg je tevens de kans om je auto een geheel nieuwe look te geven. Voor dit proces gebruiken wij speciaal voor auto’s ontwikkelde folies van 3M en Avery Dennison, verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen, waaronder mat, satijn en hoogglans. Bij de Blindeer Koning is het mogelijk om niet alleen je auto, maar ook je motor, boot of bedrijfswagen in Den Haag te laten wrappen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om enkel specifieke onderdelen van je voertuig te wrappen, zoals de spiegels, het dak of de motorkap, wat je voertuig een persoonlijk en uniek karakter geeft.

De voordelen van het wrappen van de auto

Wat zijn de mogelijkheden van car wrapping?

De mogelijkheden van car wrapping zijn eindeloos. Je kunt kiezen uit heel veel kleuren en structuren. Je kunt je volledige auto laten wrappen, maar je kunt ook alleen bepaalde delen laten doen. Wil je alleen het dak van je auto wrappen? Dat kan. Wil je de zijspiegels in een andere kleur of wil je alleen de motorkap aanpakken? Met car wrapping is dat allemaal mogelijk. Je kunt zelfs het interieur laten wrappen, zoals de deurlijsten of delen van het dashboard.

  • Glans, mat, of met een structuur: carwrap is beschikbaar in oneindig veel kleuren en structuren.
  • Je bedrijfsauto laten wrappen: je kunt je bedrijfsauto compleet laten wrappen met je eigen logo en foto’s.
  • Losse delen wrappen: we kunnen ook delen van je auto wrappen, zoals het dak, de zijspiegels, en de motorkap, om je auto een hele nieuwe look te geven.
  • Interieur wrappen: bij de Blindeer Koning is het wrappen van deurlijsten, sierlijsten, en middenconsoles ook geen enkel probleem.

Al onze folies zijn professionele Wrapfolies van de merken 3M en Avery. De prijzen van onze diensten vind je hier.
Wil je meer informatie over car wrapping? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en antwoorden op al je vragen.

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn wrap onderhouden?

Belangrijkste is dat de auto regelmatig gewassen wordt. Beste is om dat elke 2 weken te doen. Dit kan handwas zijn maar je kan ook met de auto door de wasstraat, maar belangrijk is om naar een goeie wasstraat te gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor krassen of andere beschadigingen. Beste blijft om met de hand te wassen. We raden ook aan om een keramische coating over een wrap te kiezen omdat:

  1. Langdurige Glans: Een keramische coating behoudt de glans van de wrap langer en versterkt de kleuren.
  2. Makkelijker Schoonmaken: De coating zorgt voor een glad oppervlak dat vuil en water afstoot, wat het schoonmaken vereenvoudigt.
  3. Bescherming tegen Schade: Het biedt bescherming tegen krassen, steenslag en andere lichte schade, waardoor je wrap langer mooi blijft.
  4. Behoud van Investering: Het beschermt niet alleen de look van je wrap, maar behoudt ook de waarde van je voertuig.
  5. Totale Bescherming: Een keramische coating vormt een onzichtbaar schild dat je wrap en lak beschermt tegen allerlei omgevingsfactoren, inclusief UV-straling.
Kan ik met mijn gewrapte auto door de wasstraat?

De folieproducenten raden het af om door een wasstraat te rijden. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je met je gewrapte auto gerust door een wasstraat kunt rijden voor een passend programma. Bij voorkeur een redelijk moderne wasstraat met zachte borstels, i.pv. een oudere wasstraat met hardere borstels. Echter willen wij je erop attenderen dat het gebruik van de wasstraat volledig op eigen risico is. Vlekken zoals vogelpoep, boomschors en teer dienen zo snel mogelijk verwijderd te worden om het intrekken van de vlekken in de folie te voorkomen.

Waarom kan ik mijn auto bij een ander carwrap bedrijf voor veel minder laten wrappen?

De kwaliteit van een carwrap hangt af van het gebruikte materiaal en de werkwijze. Bij ons wordt alles gedemonteerd, zodat we de folie overal netjes kunnen aanbrengen en niet zomaar ergens afsnijden. Een perfecte afwerking vergt tijd, maar is essentieel voor de duurzaamheid van je wrap. Een goed aangebrachte carwrap gaat minimaal 5 tot 7 jaar mee. Daarom bieden wij ook een garantie van 3 jaar op de montage van de folie.

Worden er delen op mijn auto gedemonteerd?

Ja, wij demonteren onder andere de spiegels, handgrepen, raamlijsten en voorbumper. Wij doen dit om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Naar onze mening kan een perfecte carwrap niet zonder demontage.

Ik heb krassen op mijn auto/motor, zijn deze niet meer te zien na het wrappen?

Ja en nee. Lichte krassen waar je niet met je nagel achter blijft hangen zullen niet meer zichtbaar zijn. De wat diepere krassen zul je helaas toch door de folie heen zien. Uiteraard kunnen wij eerst de krassen repareren alvorens te wrappen.

Doen jullie ook aan Plastidippen?

Nee wij Plastidippen niet. Uit eigen ervaring weten wij dat dit niet de kwaliteit geeft waar wij naar streven.

Wat is de levensduur van de wrap folie?

De gemiddelde levensduur bedraagt ongeveer 5 jaar. Maar kan ook oplopen tot 7 of 8 jaar, mits goed onderhouden.

Kan de auto op locatie gewrapt worden?

Voor particulieren wrappen wij uitsluitend in onze eigen werkplaats. Voor dealer bedrijven kunnen wij een uitzondering maken en de auto in een schone, stofvrije en goed verlichte ruimte wrappen.

Is alles aan een auto te wrappen?

Ongespoten kunststof delen zoals sommige stootlijsten, spiegels en bumpers zijn niet te wrappen. Alleen gladde delen zoals de lak en bijvoorbeeld chrome raamlijsten.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0