7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Alfa Romeo wrappen

Alfa Romeo Car Wrap

Ben jij de trotse eigenaar van een prachtige Alfa Romeo, maar ben je niet helemaal tevreden met de standaard lakkleur? Overweeg dan eens om je Alfa Romeo te laten wrappen! Door je auto te laten wrappen, bescherm je niet alleen de originele laklaag, maar krijg je ook de vrijheid om deze bescherming in de toekomst veilig te verwijderen. Of je nu gaat voor een opvallend goud, levendig geel, of een stijlvolle matte grijze finish, de keuze is helemaal aan jou!

Alfa Romeo wrappen, wat kost dat?

De prijs hangt volledig af van jouw wensen, want er zijn talloze opties als het gaat om kleur, type wrap en het model van je auto.

Segment Akleine 3-deurs auto zoals: VW Up, Fiat 500, etc.Vanaf: €1.750,-
Segment Bhatchback auto zoals: VW Golf, Audi a3, etc.Vanaf: €2.150,-
Segment Csedan auto zoals: Audi a4, BMW 3-serie, etc.Vanaf: €2.450,-
Segment Dstation auto zoals: Audi a4, BMW 3-serie, etc.Vanaf: €2.550,-
Segment Esuv auto zoals: Audi q5, BMW x5, etc.Vanaf: €2.750,-
Segment Fsport auto zoals: Audi r8, Ferarri, Lamborgini, etc.Vanaf: €2.950,-

Losse onderdelen van je Alfa Romeo laten wrappen

Je kunt er ook voor kiezen om specifieke delen van je auto te laten wrappen. Denk bijvoorbeeld aan alleen het dak, de motorkap of de zijspiegels. Natuurlijk is het mogelijk om andere delen te laten wrappen. Hier vind je een indicatie van de kosten voor het wrappen van deze losse onderdelen:

Dak wrappenVanaf: €250,-
Motorkap wrappenVanaf: €200,-
Zijspiegels wrappenVanaf: €150,-

De genoemde prijzen zijn inclusief arbeid, materialen en 21% BTW. De uiteindelijke prijs voor je auto hangt sterk af van verschillende factoren, zoals het type folie, de grootte van de auto en de vormen van de auto.

Auto wrappen in diverse kleuren

Lastig hè, kiezen uit al die kleuren wrapfolie. Ons assortiment is enorm uitgebreid en we delen het graag met jou. Kom gerust eens langs voor een afspraak, dan kunnen we samen bekijken welke kleur autowrap het beste bij jouw auto past.

De mogelijkheden van car wrapping

De mogelijkheden van car wrapping zijn eindeloos. Je kunt kiezen uit talloze kleuren en structuren. Je kunt je hele auto laten wrappen, maar ook alleen bepaalde delen. Wil je alleen het dak van je auto laten wrappen? Dat kan. Wil je de zijspiegels in een andere kleur, of wil je alleen de motorkap aanpakken? Met car wrapping is het allemaal mogelijk. Je kunt zelfs het interieur laten wrappen, zoals de deurlijsten of delen van het dashboard.

  • Glans, mat, of met een structuur: carwrap is verkrijgbaar in ontelbare kleuren en structuren.
  • Je bedrijfsauto laten wrappen: je kunt je bedrijfsauto volledig laten wrappen met je eigen logo en afbeeldingen.
  • Losse delen wrappen: we kunnen ook specifieke delen van je auto wrappen, zoals het dak, de zijspiegels en de motorkap, om je auto een compleet nieuwe look te geven.
  • Interieur wrappen: bij de Blindeer Koning is het wrappen van deurlijsten, sierlijsten en middenconsoles ook geen enkel probleem.

Al onze folies zijn professionele wrapfolies van de merken 3M en Avery. De prijzen van onze diensten vind je hier.
Wil je meer informatie over car wrapping? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en antwoorden op al je vragen.

Personaliseer jouw alFA romeo verder

Wist je dat jouw Alfa Romeo nog verder gepersonaliseerd kan worden? Denk bijvoorbeeld aan het ontchromen van chromen details, het blinderen van de autoruiten of het vervangen van de standaard autogordels door op maat gemaakte custom autogordels in een kleur naar keuze. Dit kan perfect worden afgestemd op de kleur van je nieuwe wrap.

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn wrap onderhouden?

Het belangrijkste is dat de auto regelmatig wordt gewassen, het liefst elke 2 weken. Dit kan met de hand of in de wasstraat, maar het is belangrijk om een goede wasstraat te kiezen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor krassen of andere beschadigingen. Handmatig wassen blijft de beste optie. We raden ook aan om een keramische coating over de wrap aan te brengen omdat:

  1. Langdurige glans: Een keramische coating behoudt de glans van de wrap langer en versterkt de kleuren.
  2. Makkelijker schoonmaken: De coating zorgt voor een glad oppervlak dat vuil en water afstoot, wat het schoonmaken vereenvoudigt.
  3. Bescherming tegen schade: Het biedt bescherming tegen krassen, steenslag en andere lichte schade, waardoor je wrap langer mooi blijft.
  4. Behoud van investering: Het beschermt niet alleen de uitstraling van je wrap, maar behoudt ook de waarde van je voertuig.
  5. Totale bescherming: Een keramische coating vormt een onzichtbaar schild dat je wrap en lak beschermt tegen allerlei omgevingsfactoren, inclusief UV-straling.
Kan ik met mijn gewrapte auto door de wasstraat?

De folieproducenten raden het af om door een wasstraat te rijden. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je met je gewrapte auto gerust door een wasstraat kunt rijden voor een passend programma. Bij voorkeur een redelijk moderne wasstraat met zachte borstels, in plaats van een oudere wasstraat met hardere borstels. Echter willen wij je erop attenderen dat het gebruik van de wasstraat volledig op eigen risico is. Vlekken zoals vogelpoep, boomschors en teer dienen zo snel mogelijk verwijderd te worden om het intrekken van de vlekken in de folie te voorkomen.

Waarom kan ik mijn auto bij een ander carwrapbedrijf voor veel minder laten wrappen?

De kwaliteit van een carwrap hangt af van het gebruikte materiaal en de werkwijze. Bij ons wordt alles gedemonteerd, zodat we de folie overal netjes kunnen aanbrengen en niet zomaar ergens afsnijden. Een perfecte afwerking vergt tijd, maar is essentieel voor de duurzaamheid van je wrap. Een goed aangebrachte carwrap gaat minimaal 5 tot 7 jaar mee. Daarom bieden wij ook een garantie van 3 jaar op de montage van de folie.

Worden er delen van mijn auto gedemonteerd?

Ja, wij demonteren onder andere de spiegels, handgrepen, raamlijsten en voorbumper. Wij doen dit om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Naar onze mening kan een perfecte carwrap niet zonder demontage.

Ik heb krassen op mijn auto/motor, zijn deze niet meer te zien na het wrappen?

Ja en nee. Lichte krassen waar je niet met je nagel achter blijft hangen, zullen niet meer zichtbaar zijn. De wat diepere krassen zul je helaas toch door de folie heen zien. Uiteraard kunnen wij eerst de krassen repareren alvorens te wrappen.

Doen jullie ook aan Plastidippen?

Nee, wij doen geen Plastidippen. Uit eigen ervaring weten wij dat dit niet de kwaliteit geeft waar wij naar streven.

Wat is de levensduur van de wrapfolie?

De gemiddelde levensduur bedraagt ongeveer 5 jaar, maar kan ook oplopen tot 7 of 8 jaar, mits goed onderhouden.

Kan de auto op locatie gewrapt worden?

Voor particulieren wrappen wij uitsluitend in onze eigen werkplaats. Voor dealerbedrijven kunnen wij een uitzondering maken en de auto in een schone, stofvrije en goed verlichte ruimte wrappen.

Is alles aan een auto te wrappen?

Ongespoten kunststof delen zoals sommige stootlijsten, spiegels en bumpers zijn niet te wrappen. Alleen gladde delen zoals de lak en bijvoorbeeld chrome raamlijsten.

Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0