Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 104 beoordelingen
Dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 22:00 op 06 21 886 624
Autoruiten Blinderen

tinten

Autoruiten blinderen

Wanneer je je auto laat blinderen door Blindeer Koning, beplakken wij de ruiten met een speciale folie. Deze folie is getint, waardoor de ruit donkerdergekleurd wordt. Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. Wij bieden je verschillende tinten om uit te kiezen, namelijk met 5, 15, 20, 30, 35, 50 en 70% lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor kun je zelf kiezen hoe jouw auto eruit komt te zien en welke tint het best past bij jouw vraag. Hoe lager het percentage hoe minder licht de folie doorlaat. Dus hoe lager het getal hoe donkerder de folie. Wij hebben alle 7 verschillende tinten standaard op voorraad.

Welke tint raamfolie voor uw auto laten aanbrengen?

De Blindeer Koning biedt u een ruim assortiment aan met altijd voldoende voorraad.

Wanneer je het bepalen van de juiste tint lastig vind, neem je contact op met Blindeer Koning. Graag bespreken we de mogelijkheden. Daarnaast kun je ook kijken naar onderstaande afbeeldingen van de diverse tinten.

assortiment

De warmte- en zonwerende werking van raamfolie?

Raamfolie is een perfecte manier voor het terugdringen van de zonnewarmte en UV-straling in je auto. Op ten duur zorgt UV-straling voor het verkleuren van je interieur. Laat je autoruiten blinderen en vergroot de privacy in je auto met privacy glas.

Onze werkwijze

Het tinten van autoramen is een precisie vakwerk. Alleen als de folie op de juiste manier en precisie door de Blindeer Koning word aangebracht kunnen wij je de levensduur garanderen. Het tinten van autoramen is secuur vakwerk. Onze werkplaats is speciaal ingericht voor het tinten van autoramen dit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Om stofdeeltjes zoveel mogelijk te beperken houden wij onze werkplaats erg goed schoon. Omdat de raamfolie erg gevoelig is voor stof. Het is daarom ook erg belangrijk dat de auto van te voren goed gewassen en gestofzuigd is, vooral rondom de autoramen.

De raamfolie word door ons vakkundig aan de binnenzijde van de autoruiten gemonteerd.

Voor vragen kun je kijken op de  veelgestelde vragen pagina of neem je contact met ons op!

Heb je last van doffe of vergeelde koplampen? Laat gelijk je koplampen polijsten tijdens het blinderen. Vraag naar de voorwaarden.