7 dagen per week geopend op afspraak

★★★★★ 7.000+ tevreden klanten

Levenslange garantie op autoruiten blinderen

Beste prijs-kwaliteit

Posted in

Autoruiten tinten spray

Posted in

Autoruiten tinten zonder folie, kan dat? Ja, dat kan. Als je kiest voor autoruiten tinten zonder folie, dan worden de ruiten getint met een spray of zogenaamde ‘backlight’ of ‘smoke’ spuitbus. Dit heeft enkele voordelen, maar ook vele nadelen. We zetten de voordelen en nadelen van autoruiten tinten met een spray hier voor je op een rijtje.
Autoruiten tinten geeft een exclusieve uitstraling aan jouw auto. Geen inkijk en dus meer privacy in de auto kan heel plezierig zijn. Bijvoorbeeld als je regelmatig zaken van waarde in de auto vervoert en deze aan het zicht wilt onttrekken. Of als je op de achterbank van de auto tijdens jou rit privacy wilt in de auto. Bijvoorbeeld om rustig te kunnen lezen, werk voor te bereiden, ongestoord te bellen of niet wilt worden gestoord door langs razend verkeer.

Tinten zonder folie: Voor- en nadelen van een spray

Een van de belangrijkste voordelen van tinten met een spray uit een spuitbus is dat het goedkoper is. De aanschaf van een spuitbus kost minder geld dan autoruiten laten tinten met een hoogwaardige folie. Dit is eigenlijk het enige voordeel.

Een van de belangrijkste nadelen is dat je na het sprayen van autoruiten niet of minder goed naar buiten kan kijken. Het zicht wordt vaak wazig en dit kan gevaren opleveren. Daarbij moet je natuurlijk wel blijven voldoen aan wet- en regelgeving. Zo moet de lichtdoorlaatbaarheid van de voorste ruiten minimaal 55% zijn.

Het zichtbare resultaat van autoruiten tinten met een spray is ook minder mooi. Egaal en gelijkmatig sprayen is moeilijk. Vaak zijn meerdere lagen nodig waardoor het nog lastiger is een egaal resultaat te bereiken.

How to video

Op Youtube kan je veel zien over het blinderen van autoruiten met een spray. In deze video is te zien hoe het in zijn werk gaat en waarom je het beter niet kunt proberen.

Tinten zonder spray

Autoruiten tinten met folie geeft een veel mooier resultaat, en tenslotte is dat ook wat je wilt bereiken: een mooiere uitstraling van jouw auto. Het kost wat meer maar je kunt jarenlang vooruit mét volledig behoud van zicht op de weg. Wil je advies op maat over autoruiten laten tinten? Neem dan contact op met de Blindeer Koning in Delft. Hét adres voor het professioneel laten tinten van jouw autoruiten.

Wij kunnen je meer vertellen over autoruiten laten tinten met een spray. Bij de Blindeer Koning kun je terecht voor het laten tinten van autoruiten met behulp van hoogwaardige folie. Dit geeft een veel mooier en beter resultaat dan een spray; zowel wat de afwerking betreft als wat de functionaliteit en de duurzaamheid betreft.

Werkwijze van Blindeer Koning

De Blindeer Koning adviseert je graag over het blinderen van autoruiten. Wij zijn 7 dagen per week geopend, op afspraak. De Blindeer Koning biedt een groot aantal diensten, onder meer op het gebied van autoruiten tinten en blinderen. Wij werken volgens de Nederlandse wetgeving, wrappen bedrijfswagens en bieden een uitgebreide keuze uit soorten wrap en folie. Naast autoruiten tinten verzorgen wij ook het wrappen van motoren, scooters en andere objecten.

De Blindeer Koning maakt gebruik van hoogwaardige folies waarbij je de keuze hebt uit verschillende tinten variërend van 5% tot 70% en de folie is voorzien van een krasvaste laag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wilt over autoruiten tinten.

Join the conversation

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0