Dagelijks bereikbaar tussen 08.30 en 22.30 op 06 21 886 624

Ramen blinderen in Leiden

Ook genieten van meer privacy in uw auto? Geniet van meer privacy en diverse andere voordelen door uw ramen te blinderen in Leiden! Blindeer Koning is expert op het gebied van ramen blinderen in Leiden. Ook kunnen wij uw autoruiten van een tint voorzien. Als specialist kunnen wij op vakkundige en professionele wijze uw ramen blinderen in Leiden. Daarbij maken gebruik van hoogwaardig folie. We willen u enkel kwaliteit garanderen! Het folie dat wij gebruiken is krasbestendig. Ook kunt u kiezen uit diverse tinten. Ondanks dit alles kunnen wij uw ramen blinderen in Leiden tegen lage tarieven! Interesse? Neem dan meteen contact met ons op.

Uw ramen laten blinderen in Leiden door Blindeer Koning

Blindeer Koning is een jong bedrijf met enkel echte specialisten in dienst met ruime ervaring. We zijn erg flexibel en snel beschikbaar, soms zelfs al dezelfde dag! Wij doen alles in eigen beheer waardoor wij onze diensten tegen eerlijke prijzen kunnen leveren. Wij willen u de beste kwaliteit garanderen. Daarom werken we alleen met de beste merken raamfolie. Bij ons krijgt u daarnaast levenslange garantie op het ramen blinderen te Leiden. Zo weet u zeker dat ons werk jaren lang meegaat.

Waarom uw ramen laten blinderen?

Het ramen blinderen nabij Leiden zorgt voor extra veiligheid. Bij een aanrijding blijft het glas een geheel en zal het niet versplinteren. De raamfolie zorgt ervoor dat de ruit een-geheel blijft. Ramen blinderen te Leiden of omgeving heeft nog meer voordelen. Het zorgt er namelijk voor dat:

  • Uw interieur langer goed blijft doordat de zonnestralen gereduceerd worden;
  • Uw huid is beschermd doordat 99% van de uv straling door de raamfolie wordt tegengehouden.
  • U bespaart op brandstof; door het reducerende effect heeft u de airco minder nodig;
  • Uw auto een luxe en mooie uitstraling krijgt;
  • U niet langer last heeft van zichtirritaties bij laagstaande zon;
  • Er een kleinere kans op diefstal is, omdat uw eigendommen slechter zichtbaar zijn en uw autoramen steviger;

Meer weten?

Heeft u interesse gekregen in het ramen blinderen te Leiden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan bij Blindeer Koning! Wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking, zelfs in de avonduren! Wilt u eerst meer informatie of advies op maat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Blindeer Koning is uw specialist in ramen blinderen in Leiden of omgeving!

Contact opnemen


Of gebruik de bovenstaande knop en stel ons jouw vraag via Whatsapp!