Dagelijk bereikbaar tussen 08.30 en 22.30 op 06 21 886 624
Doffe Koplampen Herstellen

koplamp2

Doffe en verweerde koplampen herstellen?

Last van doffe en verweerde koplampen? Bang dat je niet door de geplande apk komt?
Blindeer Koning maakt jouw doffe en verweerde koplampen weer zo goed als nieuw!

Naast onze specialisatie in het blinderen en tinten van ruiten bij verschillende (bedrijfs)auto’s en gebouwen, herstellen wij ook uw doffe en verweerde koplampen. Door ons jonge en dynamische team dat breed gespecialiseerd en inzetbaar is kunnen wij snel schakelen tussen verschillende opdrachten. Of je nou als particulier of bedrijf met een kleine of grote auto gebruik wilt maken van onze services, onderscheid maken wij niet. Al onze klanten kunnen dezelfde kwaliteit verwachten.

Hoe ontstaan doffe en verweerde koplampen?

Doffe en verweerde koplampen kunnen jouw veiligheid op de weg sterk verminderen. Daarnaast zijn verweerde koplampen geen mooi aanzicht. Maar hoe komt het dat koplampen dof worden en verweren en belangrijker nog; wat kan je er aan doen?

Koplampen worden steeds vaker gemaakt van kunststof (polycarbonaat) in plaats van glas. Het grootste voordeel van deze verandering is dat de lamp hierdoor slagvast en vrijwel onbreekbaar is. Daarnaast is Polycarbonaat een glashelder kunststof en dus uitermate geschikt voor je koplampen. Een nadeel verbonden aan het gebruik van kunststof zijn de gevolgen van weersinvloeden. O.a. pekel en regen kunnen de helderheid van het kunststof aantasten, waardoor de koplampen doffer worden en verweren.

Wanneer een auto de fabriek verlaat worden alle koplampen voorzien van een coating ter bescherming. Deze coating vervaagd echter op den duur waardoor er een vlekkerige waas ontstaat en invloeden van buitenaf de kans krijgen de koplampen te beschadigen.

Herstel doffe en verweerde koplampen voor de APK

Een van de gevolgen die doffe en verweerde koplampen met zich meebrengen zijn de lichtopbrengsten. De lichtopbrengst vermindert met maar liefst 30-40%. Daarnaast kan het zo zijn dat je lichtbeeld uiteindelijk vervormd. Dit heeft ernstige gevolgen voor jouw veiligheid, maar ook voor die van je medeweggebruikers!

Naast het herstellen van doffe en verweerde koplampen als veiligheidsreden, is het ook van belang voor je apk. Wanneer koplampen dof en verweerd zijn komt een auto vrijwel nooit de apk keuring door. Met de kwalitatieve en snelle herstel behandeling van de Blindeerkoning ben je binnen 1 dag van doffe en verweerde koplampen af!

Alle pluspunten voor het herstellen van doffe en verweerde koplampen door middel van een coating op een rijtje;

  • Geen vervormd lichtbeeld meer en dus veiliger
  • Geen problemen bij de apk
  • Een auto die er netjes en verzorgd uitziet
  • Meer lichtopbrengst
  • Goedkoper dan het vervangen van de koplampen
  • De koplampen zien er weer als nieuw uit

Maak vandaag nog een afspraak!

Heb jij last van doffe en verweerde koplampen en wil je dit laten herstellen?
Neem dan direct contact op voor het maken van een afspraak of voor gratis en vrijblijvend advies. Is het lastig om je auto doordeweeks langs te brengen en maak je liever gebruik van onze service in het weekend? Geen probleem, wij zijn 7 dagen per week geopend op afspraak. Maak snel een afspraak.

koplamp3