Dagelijks bereikbaar tussen 08.30 en 22.30 op 06 21 886 624
Auto wrappen

Auto laten wrappen

Je auto laten wrappen houdt in dat je auto wordt voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie. Je beschermt hiermee de lak van je auto én het geeft je de mogelijkheid je auto van een compleet nieuw uiterlijk te laten voorzien. Wij gebruiken hiervoor de speciaal voor auto’s ontwikkelde folies van 3M en Avery Dennison die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen: in mat, satijn en in hoogglans.Je kunt bij de Blindeerkoning niet alleen je auto laten wrappen maar ook je motor, je scooter of je bedrijfswagen. Daarnaast is het ook mogelijk alleen bepaalde delen van je voertuig te laten wrappen; alleen de spiegels, het dak of de motorkap bijvoorbeeld. Op deze manier kan je persoonlijke accenten aan je auto of ander voertuig geven zodat deze uniek is.

autowrappen

Waarom je auto laten wrappen?

Car wrapping heeft veel voordelen. Aanvankelijk werd car wrapping vooral toegepast op bedrijfswagens maar er zijn tegenwoordig zoveel wrap folies op de markt dat ook particulieren steeds vaker voor car wrapping kiezen. Het is natuurlijk ook erg leuk om je auto aan te passen aan je smaak en dat unieke persoonlijke tintje te geven. Er is een ruime keuze uit kleuren en structuren en wrappen is goedkoper dan spuiten van je voertuig. Daarnaast is car wrapping een goede bescherming van de originele lak en zal de originele lak ook niet verkleuren door het wrappen. Als de car wrapping wordt verwijderd dan is de lak daaronder weer helemaal als nieuw.

Wat zijn de mogelijkheden met car wrapping?

De mogelijkheden van car wrapping zijn eindeloos. Om te beginnen kan je al kiezen uit tal van kleuren en structuren. Je kunt je auto volledig laten wrappen maar ook kiezen voor alleen bepaalde delen. Wil je alleen de lak van het dak van je auto beschermen dan is dat mogelijk. Wil je zijspiegels in een andere kleur of alleen de motorkap? Met car wrapping kan het allemaal. Ook het interieur kun je laten wrappen, de deurlijsten of het dashboard bijvoorbeeld.