Carstyling specialist

Blinderen, Wrappen, Autogordels vervangen en nog veel meer.

Welkom op de website van de Blindeer Koning. Hier vindt je alle informatie over ons bedrijf en de producten die wij leveren zoals o.a. autoruiten blinderen, tinten en auto’s wrappen. 

Blindeer Koning

Ontdek de magie van perfect geblindeerde autoramen bij Blindeer Koning, dé ultieme specialist in Zuid-Holland! Wij hanteren uiterste precisie en kiezen alleen voor de allerbeste kwaliteitsproducten. Jouw auto verdient immers niets minder! Het resultaat? Adembenemend strakke ramen die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook nog eens bescherming bieden tegen de hitte en hinderlijke zonnestralen. Maar bij Blindeer Koning stoppen we niet bij alleen het blinderen van ramen.

Ons breed assortiment aan diensten omvat ook het ontchromen van auto-onderdelen voor die gestroomlijnde, moderne look, het aanbrengen van custom autogordels in diverse kleuren voor een persoonlijke touch, en het tinten of smoken van koplampen voor die unieke uitstraling terwijl de veiligheid behouden blijft. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bekijk onze diensten en laat je inspireren. We werken volledig volgens de Nederlandse wetgeving, dus je bent verzekerd van topkwaliteit binnen de grenzen van de wet. Ben je benieuwd naar onze scherpe prijzen? Een blik op onze prijzenpagina onthult alles wat je moet weten. Elk van deze diensten is ontworpen om jouw auto niet alleen uniek te maken, maar ook om comfort en bescherming te verhogen.

Heb je vragen of wil je meer weten? De Blindeer Koning staat klaar om jou te voorzien van alle info die je nodig hebt. Laat je auto de koning van de weg worden met onze vakkundige touch!

3m
apa
orafol
avery dennison
omega skinz
suntek
xpel
lightwrap
legend

Autoruiten blinderen

Meer informatie

Ontchromen

Meer informatie

Custom autogordels

Meer informatie

Remklauwen spuiten

Meer informatie

Auto laten wrappen

Meer informatie

Koplampen polijsten

Meer informatie

Transformeer jouw auto met de Blindeer Koning

Bij de Blindeer Koning zetten we ons volledig in om jouw auto te transformeren en te personaliseren volgens jouw wensen. Ons doel is om van elke auto een meesterwerk te maken, en dat begint met onze expertise in het blinderen van autoruiten. Door het gebruik van hoogwaardige folies, zorgen we niet alleen voor meer privacy, maar ook voor een vermindering van warmte en UV-straling.

We zijn ook gespecialiseerd in het tinten en smoken van koplampen en achterlichten, waardoor we je auto een onderscheidende en moderne uitstraling geven. Dit gaat hand in hand met onze ontchromingsservice, waarmee we de chrome onderdelen van je auto vervangen door een strakker, meer gestroomlijnd uiterlijk.

Onze maatwerk diensten omvatten het vervaardigen van custom autogordels, die niet alleen veiligheid garanderen, maar ook een persoonlijk tintje aan het interieur van je auto toevoegen. Daarnaast bieden we het spuiten van remklauwen aan, waarbij je kunt kiezen uit een breed scala van kleuren om zo je auto echt te laten opvallen.

Tevreden klanten
0 +

Kies voor Kwaliteit en Passie

Een van onze meest populaire diensten is het wrappen van auto’s. Of je nu een subtiele kleurverandering wenst of een compleet nieuw ontwerp met grafische patronen, onze wraps bieden bescherming en stijl. Om de ervaring in je auto te verrijken, installeren we ook ambient light sfeerverlichting, die een comfortabele en aangepaste sfeer creëert voor elke rit.

Voor onderhoud bieden we het polijsten van koplampen aan, waardoor we verweerde lichten herstellen naar hun oorspronkelijke helderheid. Elk aspect van onze service is gericht op het verbeteren van zowel de esthetiek als de functionaliteit van je auto.

Kies voor de Blindeer Koning, waar passie voor auto’s en vakmanschap samenkomen om jouw autorijervaring te transformeren. Elk project bij ons is een stap richting perfectie, waarbij jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Windowfilms kenmerken

Wij helpen je graag verder!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een bericht

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Winkelwagen 0
Recent bekeken 0